Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f0ec555b030704ad73b7fa2de7560fdd

Oppfyller partiprogrammet

- Jeg registrerer kritikk for at Høyres gruppe opptrådte samlet under avstemmingen om kultur i Lierbyen, uttaler gruppeleder Søren Falch Zapffe som her imøtegår kritikken.

- Dette kan umulig komme som noen overraskelse på de som husker tilbake til kommunevalget i 2007, skriver Søren Falch Zapffe i en epost til Liernett.

- I Lier Høyres program for perioden 2007 - 2011 heter det: "Lier Høyre vil støtte etablering av flerbrukshus i Lierbyen i samarbeid med private utbyggere".

Saken om kulturhuset i Lierbyen - og OPS-løsningen - dreier med andre ord om å oppfylle den kontrakt vi inngikk med velgerne i 2007 og som ca 40 % av liungene i valg ga sin støtte til. Dette betyr at vi gjør hva vi kan for å oppfylle det program vi gikk til valg på! Det kan umulig være kritikkverdig!

Høyres gruppeleder uttrykker nok en gang at han selvfølgelig synes det er veldig hyggelig at et så stort flertall i kommunestyret ønsker å gå videre med OPS-løsningen for å få bygget kulturhuset i Lierbyen.

Han synes det klare flertallet kom overraskende. - Jeg oppfattet situasjonen uavklart, da møtet startet, skriver han.

Som han understreket overfor meningsmotstandere under debatten i kommunestyret på tirsdag ber han om man må huske på at dette ikke var en avstemming for eller i mot kulturhus, men for eller i mot om antall aktører var tilstrekkelig for å få en skikkelig konkurranse.

- Den videre prosessen vil vise om OPS-løsningen er økonomisk forsvarlig, uttaler han. - Det var nok denne erkjennelsen som utløste et bredt flertall, konstaterer Zapffe.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 30. september 2010 16:34: Morgan Langfeldt
Hvis man skulle se helt bort fra at Lier sin økonomiske situasjon er vesentlig forandret, har Zappfe helt rett, selvfølgelig!
Dagens økonomi tilsier derimot at det må prioriteres kraftig når pengene de neste årene skal fordeles. En refleksjon: Hvis du har bestemt deg for å gå en times tur, men etter ti minutter mister den ene skoen vil det virke litt uklokt å fortsette turen som om ingen ting har hendt! Håper det ikke er prestisje som vil prege saken videre i dens gang. Her mangler litt av Lier sitt sunde bondevett.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode