Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 756185d3f3f53caa9fb8637cc5505e67

Fremad mot Høyre

Alt vel på Vestfronten.

Jeg har brukt noen uker på å bli klok på partiet Høyre. I den prosessen har jeg snakket med noen ekte Høyrefolk på stand.

Ulla blir ordfører, kursen er allerede god, med Høyre blir det ingen revolusjon.

Høyre er mot eiendomsskatt. Ikke bare er de i mot, hele standen humrer litt når jeg foreslo dette som løsning i Lierbyen sentrum tidligere i dag. Det er politisk flertall mot eiendomsskatt i Lier, forklarer Søren Falch Zapffe. Dette ble vi enige om for lenge siden.

Det er godt å bo i Lier. Zapffe utelukker ikke at det finnes mennesker som har behov for hjelp, men noe stort fattigdomsproblem er det ikke. Det er viktig å jobbe for å få folk ut i arbeid, særlig nye landsmenn. Lier går så det griner, mest på grunn av at den forrige regjeringen fikk fart på næringslivet.

Nabostanden til venstre, Senterpartiet, ler litt av Høyres flyer, der de påstår at de rydder opp i Drammensfjorden. Høyres representanter tar det pent. Det er ikke viktig hvem som har æren, vi bør heller være glad for at det endelig ryddes opp i gamle synder.

Når vi leser videre om at Høyre ønsker å gjøre Lierelva mer tilgjengelig, blir jeg skeptisk. Det kan da ikke være noe problem å komme seg til ei elv som stort sett har bilvei på begge bredder? Vi får stadig signaler om at folk ønsker større tilgjengelighet, forklarer Zapffe, så da jobber vi for det.

Det er i det hele vanskelig å finne noe ønske om kursendring i Høyres valgkamp. Det er godt å bo i Lier, og vi er på rett vei. Stem Høyre, og sjansen er at alt fortsetter i samme retning, praktiske og gode løsninger i saker som er viktig for folk der de bor.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode