Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 85806b1477783fb6b6e85792da6bb350

Kan signalisere kursen

Dersom Høyre velger et samarbeid med SP, Krf og V og utelukker FRP, mener jeg at det er signal hvilken kurs Høyre velger, sier Arbeiderpartiets Tonje Evju til Liernett.

- Høyre, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Venstre får nå et flertall med sine 25 representanter, i tillegg til  FRP s 7  representanter
Med en så klar mindretallsposisjon, kan det være aktuelt å søke mer samarbeid mot sentrumspartiene, siden Sp jo er regjeringspartner?

 - Senterpartiet i Lier har i lengre tid samarbeidet med Høyre. Det er ingen signaler om at det samarbeidet ikke vil fortsette, snarere vil jeg tro at det er enda mer sannsynlig dersom Frp utelukkes fra samarbeidet.

- Hadde du forventet større eller mindre støtte til deg som ordførerkandidat?

- Ulla har en sterk posisjon i Lier. Det var derfor forventet at hun ville gjøre et godt valg.
Alle partiene i Lier har hatt stor lekkasje. Dvs. at det er en stor prosentandel som har stemt på eksempelvis SV, men så på Ulla som Ordfører. SV og AP er ikke de som har hatt størst "lekkasje", men det tilsier ikke at jeg av den grunn er fornøyd. Jeg hadde i forkant av valget håpet på en oppslutning på 20%

- Er du fornøyd med valget til Kommunestyret for Ap?

Jeg er fornøyd med at Arbeiderpartiet får to nye mandater i Kommunestyret. Isolert sett har Arbeiderpartiet gjort et godt valg.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode