Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 880f8fea0c3f93c78e8ef13214b1a4c1

Den lokale valgkampen utsatt til 22. august

De lokale partiene har kommet til enighet rundt hvordan valgkampen i Lier skal føres i 2011.

Møtet på Folkets Hus på Lierstranda kom i gang etter initativ fra Lier Høyre og Lier Arbeiderparti, ved Ryno Andersen (H) og Tonje Evju (Ap). Alle partiene som er representert i kommunestyret var til stede.

En «søvnstjeler»

Tonje Evju innledet møtet, hvor terroranslagene mot Oslo og Utøya var et sentralt tema, med å fortelle at 22. juli 2011 alltid vil stå som en «søvnstjeler» for oss.
- Det er mange som skal takkes for sin innsats etter disse hendelsene. Hjelpemannskapene gjorde en fremragende innsats, fortalte Arbeiderpartiets ordførerkandidat Tonje Evju.
- Men jeg vil også takke det politiske Lier. Det er så mange som har ringt, fra alle partier, for å høre hvordan det går med oss i Arbeiderpartiet og AUF.

Runar Gravdal (SV) har selv en sønn med skuddskader fra Utøya og påpekte det både statsminister og kongehus har uttalt; at dette angrepet på vårt demokrati må møtes med åpenhet og kjærlighet.
- Min sønn sa dette fra sykesengen etter angrepene, uten verken å ha hørt Jens Stoltenberg eller kronprins Haakon Magnus si det samme i media.

Utsatt valgkamp i Lier

Lier Arbeiderparti, Lier SV og Lier Høyre hadde allerede blitt enige om å utsette sine respektive valgkamper til etter den nasjonale minnemarkeringen 21. august i Oslo Spektrum. Uavhengige Folkevalgtes Annar Hansen kunne på vegne av sin velgerforening fortelle at de støttet dette og ville følge deres eksempel.

Det ble enighet om møteleder Ryno Andersens (H) forslag om en felles utsettelse av valgkampåpningen i Lier til mandag 22. august kl. 18. Valgkampen vil starte med et felles arrangement i Lierbyen denne kvelden. Inntil denne åpningen vil det ikke være noen utadrettet valgkamp fra partiene.

Tonje Evju (Ap) trakk paralleller til et sykkelritt hvor hun så en syklist bli stående og vente på en konkurrent som hadde mistet kjedet.
- Det er stort av dere å vente og ikke starte valgkampen uten oss, sa hun til representantene for de andre partiene.

Partisekretærene på nasjonalt plan møttes forrige uke og kom til enighet om at de ikke vil drive noen valgkamp før 13. august kl. 12. Samtlige partier ba da norske kommuner og fylker om å gå sammen om et felles arrangement som signaliserer at valgkampen er igang.

Liernett vil i solidaritet med de politiske partienes felles avgjørelse ikke publisere redaksjonelt stoff rundt årets valg før 22. august.


Fra venstre: Søren Falch Zapffe (H), Annar Hansen (UF), Runar Gravdal (SV), Kathy Lie (SV), Bård Strand (Ap), Lars Haugen (FrP), Knut Røssum (Ap), Tonje Evju (Ap), Morgan Langfeldt (FrP), Ryno Andersen (H), Tor Kristen Haugen (V), Ninnie Bjørnland (SV), Kirsti Marie Lager Lyngås (Sp) og Trond Johansen (KrF)

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode