Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 901d8dd62cdc385bf077131ec4987e3b

Ingen kommentarer?

Har verken Tonje Evju, Ap eller småpartiene noen mening om salget av Gullaug og følgene det får for kommunen?

Mens alle trodde at ordføreren og andre politikere jobbet for å få sykehus på Gullaug, ble det nylig kjent at de tvert imot hadde sittet og sett på at eiendomsspekulanter sikret seg den attraktive eiendommen.

Kjøperne skal visstnok investere ti milliarder kroner  i prosjektet. Ettersom investeringen neppe er ment som en gave til Liers befolkning, får vi tro at de regner med å få inn et betydelig større beløp når boliger og alle næringslokaler har fått nye eiere eller leietakere

Salget kom ikke som noen overraskelse på ordfører og administrasjon, som sikkert har regnet litt på hvilke konsekvenser det nye Gullaug-samfunnet vil få for kommunen.

Det skal ikke mye fantasi til å forstå at de 3000 nye boligene på Gullaug neppe vil være av den typen Arbeiderpartiets Tonje Evju beskrev i valgkampen. Det er vel snarere grunn til å tro at hun ikke vil få se dem med det første.

Så langt er det likevel ikke observert at Lier Arbeiderparti eller småpartiene har reagert  på eller hatt kommentarer til Gullaug-salget og konsekvensene av det. At de ble tatt på senga, er én mulighet. At de har gitt opp å kjempe mot den blå overmakta, en annen. Tredje mulighet er at de er tilfreds med at Rimi-Hagen og vennene hans tar hånd om "Liers indrefilet".

Forrige artikkel:Nå er det adventNeste artikkel:Erten og Furten
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode