Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fbedd47f0abb134e0e2128b8b2a8d28e

Som en full mann på strøket

Arbeiderpartiets Bård Strand (tv på bildet) synes at Erik Hære har et bra poeng vedrørende skoleutbygginga på Høvik/Stoppen ---

- Kommunestyrets flertall sløste med vedtakene i denne saken bort penger som en full sjømann på strøket, og kjøpte "Ford" men betalte som for en "Rolls". Gjennom å være en aktiv, og dyktig, byggherre i samspillkontrakten, kan noe av skaden gjenopprettes. Dessverre er det ingenting som tyder på at flertallet har noen strategi for å være hverken en aktiv eller dyktig byggherre i samspillet. Dermed kan resultatet bli enda mye verre enn hva vi ser av vedtakene så langt, skriver Bård Strand i sin kommentar til Erik Hæhres ytring.

Strand skriver videre i sin kommentar: - Liers befolkning bør virkelig kjempe hardt for å beholde en rødgrønn regjering også etter neste års Stortingsvalg. For flertallet i Lier har nå satt kommunen i en gjeldssituasjon som vil gjøre fremtiden for kommuneøkonomien særdeles mye trangere i Lier enn for de fleste andre kommuner, om et H+FrP+KrF+V flertall på Stortinget skulle få mulighet til å gjennomføre nye kutt i overføringene til kommunene, slik de sier de vil.
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 4. august 2008 08:34: Truls Hallingstad
Som et apropos til Erik Hæhres innlegg om skoleprosjektet Høvik/Stoppen, står innlegget å lese i DT mandag 4.august. Der var det ledsaget av en forståelig illustrasjon av det prosjekterte skoleanlegget, i sterk og opplysende kontrast til de fullstendig uforståelige, sterkt nedfotograferte krusedullene som var å finne på saksdokunenter til saken i kommunestyret.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode