Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c1a13a28d8c2fef5ae8736e14a1bb57f

Uroet over flertallspartiene

Arbeiderpartiets Bård Strand (tv på bildet) sikter til mangelen på holdning til konkurransemulighetene i et eiendoms- og byggemarked som flertallsvedtaket avslører ---

 

Liernett har bedt om en kommentar fra alle partier. Her er det Bård Strand har å si til gårdagens vedtak:

- Lier AP har lenge arbeidet for ei storstue for kulturen i Lier, og er glade for at realisering av dette nærmer seg. Det lå også i det vedtaksforslaget vi stemte for i formannskapet i går.

Imidlertid er vi uroet over den mangel på holdning til konkurransemulighetene i et eiendoms- og byggemarked som flertallsvedtaket avslører, slik det også skjedde i Høvik skole saken. Dette vil koste kommunen dyrt i årene fremover, og er en trussel mot innholdet i kulturhuset. Hvor store egenandeler tåler kulturlivet som pris for kulturhuset? Og hvorfor ønsker ikke flertallet, og administrasjonen, å få mer kultur ut av midlene? Kanskje også mer bygg?

Det er forstemmende å se at den rødgrønne regjeringens bidrag til en vesentlig bedret kommuneøkonomi også i Lier de siste tre årene, hives ut gjennom rådhusvinduene så fort pengene er på konto i kommunen. Dette er kanskje Lier Høyres bidrag til å få støtte i befolkningen for Høyres gjentatte henvisninger til kommunal sløsing? I så fall er det meget gode bidrag.

 

Men manglende kommunal økonomistyring i Høyre-kommunen Lier er én ting, og kulturbehovene er en annen. Lier AP vil bidra til å styrke prosessene frem mot åpning av ny kulturstorstue i Lierbyen i 2012, slik at kulturlivets ønsker og behov imøtekommes på en best mulig måte! Slik det var enstemmighet om i formannskapet i går.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode