Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 06c713bff48dff0bb538499b1239d74b

SV og SP vil fjerne spilleautomatene i Lier

Laila Tryde (SP) og Christine Soot Sandli (SV) ba om en melding til formannskapet i Lier 27. april om å få oversikt over alle spilleautomater i Lier Kommune.

Det var på et møte 27. april at SV og SP ba om melding til formannskapet i Lier Kommune ang. spilleautomater. Målet med denne meldingen er å få oversikt over; hvor mange, hvordan fordelingen av inntekter er osv. SV og SP har som mål å fjerne alle spilleautomatene i Lier Kommune.

Det finnes noen som tjener store penger på dette
- Det tjenes gode penger på manges elendighet! Det er ikke for oss noe argument for å beholde automatene. Få dem vekk så fort som mulig. Spilleautomater har etter vårt syn ingen plass i samfunnet som er verdt å forsvare, sier Sandli og Tryde.
- Men vi ønsker også å vite om det er mange organisasjoner i Lier som "taper" på dette, og i så fall hvor mye. Dette fordi det kan få konsekvenser for det økonomiske bidrag kommunen bør gi når automatene er fjernet. Vi har god tro på at det er et flertall for å fjerne disse automatene, sier Christine Soot Sandli, gruppeleder SV og Laila Tryde fra SP

Formann i Sylling IF, Øyvind Nilsen, sier at automatinntektene i dag er klubbens største inntektskilde. Disse
inntektene går hovedsaklig til barne- og ungdomsarbeid i undergruppene.
- Vi er enig i at slike midler er en komplisert sak. Å fjerne disse inntektene vil bety mer dugnadsarbeid og økning i medlemskontigent/aktivitetsgebyr for medlemmene.

 

Forrige artikkel:Christoffer skjøt seg til finalenNeste artikkel:Martin i Kjerrathlon
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode