Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 84e1fe9eddf96405f8b949bde0c548ab

Ingen lovnad om gratis tomt

Ordfører Ulla Nævestad presiserer at Lier kommune verken har gitt SIF noen lovnader om gratis eller billig tomt

Vi meldte i  går at Lier kommune har gjennomført en løsningsanalyse for Lierstranda. Den viser at SIF s nye stadion kan bygges der.
"Etter dette er det opp til SIF å vurdere om de vil går videre med planene. Formannskapet vil avklare om det er interessant for kommunen å gå videre med en slik vurdering, sier ordføreren til Liernett (se hennes kommentar til første oppslag)

SIF skal møte med Drammen kommune 16. mars  , og omtrent samtidig vil det foreligge en utredning fra Jernbaneverket om ny godsterminal på Holmen. Jernbanelinja i bru over Bragernesløpet og tilknytning til hovedsporet på Lierstranda vil påvirke mulighetene for å utnytte området der stadion er tenkt lagt. Men det vil være mulig å kombinere jernbane og stadion, går det fram av mulighetsanysen.

Tom Berntzen, adm direktør, i SIF uttalte i går at SIF ikke hadde tenkt å "ri to hester" over lang tid. De ønsker ikke å sette folk og kommuner opp mot hverandre, men er glade for at Lier kommune nå sier at det er mulig å få til et stadion på Lierstranda
Forrige artikkel:Veien mot UtopiaNeste artikkel:Om ny riksvei 23: dyreliv og støy
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode