Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: aa9be5960d45cde94a8ee1334099b2b8

- Lier stadion i ny drakt?

- SpaBra og Liungen jobber med en varmeløsning som vi håper er klar til vintersesongen 2009/2010, sier Knut Grothaug i Liungen IF

- Noe forhandlinger gjenstår og noen beslutninger i klubbenes styrer må fattes, sier Grothaug

- IF Liungen er godt fornøyd med resultatet av rettsforhandlingene. Det ser nå ut som entreprenørene kommer til å sluttføre arbeidene i løpet av sommeren. Vi er glade for å endelig få banen klar. Det er ikke aktuelt å måke banen i vintersesongen uten undervarme, uttaler han til Liernett. 

Kunstisprosjektet 

Spa/Bra har prosjektert et forslag som klubben ønsker med i den nye kommuneplanen. Prosjektet går i hovedsak ut på å etablere en islagt bane på Lier stadion (hovedbanen) om vinteren og en gummibelagt flerbruksbane om sommeren.

- Liungen er blitt forespurt om vi ønsker å bidra her. Vi støtter prosjektet. Gjennomføring av prosjektering og arbeid frem til ferdigstillelse må gjennomføres av Spa/Bra.  Økonomi utover normale kostnader til vår andel av kunstgressets driftskostnader støttes ikke.  I tillegg vektlegges at kommunen må bistå med drift av en annen fotballbane et annet sted i området rundt vårt nedslagsfelt, fastslår Grothaug.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode