Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 56b3dca07f8c923aa5c3c5c81cbace1f

Ullevaal-matta gjøres klar: Holtsmark Golf med på råd

Stål Bø, ansatt i Holtsmark Golf i Sylling, er med som viktig medspiller for å gjøre Ullevaal-matta klar til lørdagens play-off landskamp på lørdag kveld.

Det var "Kveldskjør" i NRK Radio som meldte dette i kveld.
Folk i golfmiljøet mener det er en komplisert prosess å få banen klar på så kort tid under de rådende forhold. Banedekket ble anlagt i 1997, og deler av det burde vært byttet ut etter en vanlig vedlikeholdsplan. At det dreier seg om kompliserte veksforhold for slikt gras, viser det at det er blitt tatt doktorgrad på dette i de senere år i Norge.

Nytt gressteppe neste år
Gressteppet på Ullevaal Stadion fikk kraftig kritikk etter de dårlige forholdene under cupfinalen forrige helg. Nå har ledelsen bestemt at toppdekket skal skiftes ut i mai og juni neste år.
- Vi har behandlet denne saken for en måneds tid tilbake, og besluttet å skifte ut toppdekket i løpet av VM-pausen neste år. I løpet av mai og juni neste år vil vi grave opp banen og bytte ut toppdekket, bekrefter direktør på Ullevaal Stadion Jack Hemmestad til TV 2 Nettavisen. Ifølge Hemmestad vil det koste rundt én million kroner å skifte ut toppdekket på gressbanen neste år.

Graset på Ullevaal består i hovedtrekk av grassortene Raygress (Lolium perenne) og Engrapp (Poa pratensis) med noe innslag av Tunrapp (Poa annua). Kunstgress utgjør ca. 3% av banens totale gressmengde, og det er sydd ned ca. 20 millioner kunstgresstrå i gressmatten.

TV2 Nettavisen: Bytter gresset på Ullevaal
Holtsmark Golf

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode