Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5f024a42ced3930c4b3ced5d4cab311f

Kulturnatten videreføres

Etter oppsummeringen av Kulturnatten 14. oktober i år var alle enige om at arrangementet var vellykket og bør videreføres. Kulturnatten 2007 blir lørdag 13. oktober.

Torsdag 2. november var det arrangør-oppsummering av erfaringene med Kulturnatten 14 oktober i år. Alle var enige om at arrangementet var vellykket og bør videreføres. Dato for Kulturnatten 2007 er satt til lørdag 13 oktober.

Det var med stor spenning initiativtakere, arrangører og kulturaktører åpnet sine torg, tun og dører for tilbud om mat, musikk, utstillinger og hyggelig samvær i gårdsomgivelser lørdag 14. oktober - til tidenes første "Kulturnatten i grønne Lier". Det ble fullt hus alle steder, og folk koste seg!

Torsdag 2. november var det tid for oppsummering for alle arrangørene. Det var stor enighet om at dette arrangementet ønskes gjentatt, at vi har funnet en "pakke" som gir nye opplevelser og varierte tilbud, og som gir folk en gyllen mulighet til å møtes uformelt og ha en hyggelig kveld sammen. Arrangementet synliggjør grønne Lier og mangfoldet her på en positiv måte.

Vi tar med oss mange gode erfaringer videre. For vi ønsker å la Kulturnatten i grønne Lier bli en årviss tradisjon, som kan utvikles og fornyes fra år til år, men bygge på samme grunnidé. Neste dato er allerde satt:
Kulturnatten i 2007 blir lørdag 13. oktober!

Kommunen vil sammen med bondelaget på nyåret sende ut invitasjon til arrangørpåmelding til dette arrangementet. Flere av de som var med i år, vil være med også til neste år, men det vil åpnes også for noen nye arrangører, og tilbudet må skreddersys på nytt fra år til år.

Har du publikumsinnspill til Kulturnatten 2007 eller vet du allerede nå at du ønsker å være med som arrangør neste år, så ta gjerne kontakt med kommunens kulturkontor!
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 3. november 2006 13:12: Kame Ramann
"Flere av de som var med i år, vil være med også til neste år."

Det må dermed også ha vært noen som ikke var helt tilfreds. Hva var deres erfaringer med arrangementet?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode