Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 19d1c6fddd52edd83c553f946a857208

Nidar Bergene tar til motmele mot lederen om juletradisjoner

Etter å ha øst ut frustrasjon om selskaper som begynner å selge juleprodukter i oktober, tok vi kontakt med Nidar. De tar sterkt til motmele mot beskrivelsen Lier-nett gir av selskapet. Her kan du lese svaret i sin helhet, uredigert.

Vi takker for din henvendelse ang. våre produkter, vi setter alltid pris på slike tilbakemeldinger - både positive og negative.

Vi har forståelse for at noen mener det er litt tidlig å begynne og selge Julemarsipan i oktober. Samtidig vet vi at mange mener at Julemarsipan er et hyggelig forvarsel om en hyggelig høytid og at 650.000 nordmenn faktisk spiser Julemarsipan i oktober. I oktober leverer Nidar kun et begrenset vareutvalg av Julemarsipan. Et fullt vareutvalg med bl.a innpakkede marsipangriser og serveringsprodukt kommer først i november. Vi vil ikke vise reklamefilm før i desember.

Nidar har faktisk solgt Julemarsipan fra oktober de siste 20 årene, så dette er ikke noe nytt fra vår side. Dette har bygget opp en forventning blant endel marsipanelskere og det er derfor mange som nå venter spent på at den første Julemarsipanen skal komme i butikk. De siste dagene har vi derfor også fått henvendelser fra marsipanelskere som etterlyser Julemarsipan og spør når det vil være mulig å få den første smakebiten. Det er altså ulike syn på når Julemarsipan skal komme i butikk og derfor mange hensyn å ta for oss som leverndør.

Nidar er den eneste norske godterileverandøren som produserer Julemarsipan og dette er en tradisjon vi ønsker å bevare. Det vet vi at også mange andre ønsker. Dette er en særnorsk tradisjon og produktene selges bare i Norge. Å lage Julemarsipan er ressurskrevende for Nidar, blant annet innebærer den at vi ansetter ekstra bemanning, samt at den krever mye forarbeid og planlegging. For å kunne fortsette med å produsere og levere Julemarsipan er vi derfor avhengig av en viss salgsperiode.

Vi vil understreke at vi ikke har hatt, eller har noen ønsker om å forlenge salgsperioden, som sagt har vi solgt Julemarsipan i oktober de siste 20 årene.

Vi er opptatt av hva folk mener og setter pris på tilbakemeldinger fra alle. Vi vil ta med innspillet ditt, sammen med andre innspill vi får, når vi skal legge videre planer for Julemarsipan.

Med vennlig hilsen Nidar AS, Yvonne Gulbrandsen Marketingassistent

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode