Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f1c27aa0bac393362a0db22157742d6d

Nå roer du deg ned.

Da jeg våknet i åttetida, var bilen dekket av snø. Ingen ting er som å starte en lørdag med kald og våt snømåking. Litt for sent ute til en avtale stresset jeg ut, fikk varme i motoren og snøen av bilen. Da jeg igjen åpnet døra på førersida for å sette meg inn fikk jeg nakken full av snø. Lettere ilter satte jeg i å forbanne hele vinteren. Til slutt så jeg vel hvor dum jeg var og fikk roet meg ned med en kopp kaffe.

Det begyner å nærme seg jul. Ute daler snøen ned, og inne sitter jeg og har det varmt og godt. Den ekle tåka fra Tyrifjorden er byttet med 30 centi hvit snø. Man kunne hatt det verre skulle jeg tro.

Her om dagen testet jeg julemaripanen. Sorry Nidar, den var både tørr og vond. Dette er vel ikke så rart, etter 2 måneder i butikkhylla. Nidars verste mareritt må vel være "best før"- stempel på julemarsipanen sin. Jeg har også testet Juleøl og medisterpølse fra Gilde, og hadde ingen ting å utsette på noen av dem.

Nå starter nok jula her i Lier-nett. Noen reportasjer blir det sikkert, men det er viktig å roe seg litt ned nå før jul. Skal vi skrive om noe, skal det være noe hyggelig. Du kan også skrive på Lier-nett. Send oss en tekst, så legger vi den på nett så fort vi kan. Ro deg ned, og ha ei hyggelig førjulstid.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode