Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5badc49cdf7c198ca30d5eaacc880cbd

Er du på jakt etter leilighet?

I Sylling har 2 tømmermestere og en altmuligmann satset hardt på boligbygging. For et par år siden kjøpte de ei stor tomt, og i dag er det 8 leiligheter på Svangshagan i Sylling. 4 nye kommer til våren.


Foto: Trond Bekken

7 av leilighetene er allerede solgt, den åttende er innflyttingsklar. Vil du flytte inn, er det bare å ta med tannbørste og en bankgaranti på rundt 1, 7 millioner kroner. Prisen virker sikkert stiv for mange, spesielt med tanke på at det selges langt billigere leiligheter litt lengre oppe i bygda. Da vi i Lier-nett var på befaring, var vi allikevel ikke tvil om at man her få valuta for pengene. Leiligheten som står ledig er stor, rundt 120 kvadrat. I tillegg er den svært pen, har god utsikt og er gjennomgående av høy kvalitet.


Foto: Trond Bekken

Trond Bekken som viste oss rundt, sier de ikke har spart på noe. Det viktigste var å bygge leiligheter som var av så god kvalitet, at det ble lite etterarbeid. Alle leilighetene er bygget i materialer som krever minimalt vedlikehold, og av profesjonelle med god tid. Det synes.


Foto: Trond Bekken

På toppen av det hele er leiligheten utstyrt med flotte hvitevarer, pen kjøkkeninnredning og lignende. For de som liker parkett, er også gulvet av god kvalitet. Dette er pent, funksjonelt og lettvint. Sentralstøvsuger, varmtvannsbeholder, toaletter og lignende er også på plass. Om ikke lenge får beboerne garasje.


Foto: Trond Bekken

7 leiligheter er solgt. Det er en igjen om du er interessert. De som har kjøpt til nå, har ingen ting å utsette på noe, men derimot har det vanket mange lovord om prosjektet, sier Trond Bekken. Til våren kommer nye fire leiligheter. Der skulle det være noe for en hver smak og prisklasse.

Mer informasjon på http://www.svangshagan.no

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode