Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dc12b92617ca14fb4dfd74fd3e460b4c

Sprudlende åpning

I går ettermiddag ble Sylling Brygge åpnet på Svangstrand.

Det har i flere år vært skrevet mye i avisene om båter som ligger spredt og rotete til irritasjon for mange på Svangstrand i Sylling. Nå har lokalbefolkningen tatt tak og ryddet opp i dette.

- Vi fikk i vinter tillatelse til å etablere et bryggeanlegg på nedsiden av den gamle stasjonsbygningen til Lierbanen der den gamle dampskipskaia lå før. Det ble hengt oppslag i Sylling og innkalt til informasjonsmøte på Sylling Skole i februar for å logge interessen. Interessen var stor og 37 personer kjøpte plass i anlegget. Vi bestilte i juni bryggeanlegget til en million kroner av Småbåthavner AS. Landgang, fundament og alt annet enn selve bryggene er laget på dugnad. I dag blir siste rest av bryggen på 45 plasser montert.

Selskapet Sylling Brygge AS er etablert.
 

Det var god stemning i styret i Sylling Brygge AS i går. Fra venstre: Marius Hauki, Vigleif Eriksen, John Gunnar Swang (grunneier), Bjørn Garder (leder), Åge Kålhus (okonomi)

Et tallrikt publikum hadde møtt frem.

Elin Lollik-Andersen, sønnen Erik med kamerat Kristian Sylling var blant dem som ville se nærmere på brygga. Elin og mannen Tom har har kjøpt aksje i brygga og fått båtplass. - Alt blir lettere i forhold til før, da vi måtte bruke bøye.

Her er styremedlem Marius Hauki i samtale med (f. v.): Anne Karine Garder, Elin Bekken Swang, Hanne Myhre Gravdahl, Linda Eikeland og Marius Haukli.

Les også: En bil- og båtkirkegård

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode