Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d80316fe67b046e1f8ba5bc94e1a9be5

Smilte om kapp med sola

Grunneier Hans Erik Sylling og fru Elin smilte om kapp med sola og med unge og gamle skielskere på Svarteberg på lørdag. Allerede på lørdag var det mange som hadde fått med seg nyhetene om den ”nye traseen fra Svarteberg. Svarteberg ligger like bak Hørtekollen. Den evigunge skientusiasten og skautrimmeren, Øyvind Melgaard, har allerede sørget for mange kilometer innover marka i retning av markas høyeste punkt, Breilitoppen.

I løpet av uka er løypa kanskje klar for de som ønsker en tur helt inn til Breili. Det betyr en god skitur på ca. tre mil tur-retur

Det ble målt vel en meter og tretti centimeter langt inn i marka på lørdag. Mildværet som er mildt i midten av uka vil nok krympe snøen noe, men snømengden og dagens løypemaskiner gir en slags kvalitetsgaranti ---

På søndag telte vi 25 biler. Mot en rimelig parkeringsavgift på Svarteberg er du garantert en problemfri oppkjøring på halvannen kilometer fra hovedveien mot Øverskogen. For liunger og andre som ikke er kjent: Kjør til Granum ca. 4 km fra Sylling sentrum. Ta av til venstre og følg veien til du møter skiltet som viser den halvannen kilometer lange skogsveien opp mot Svarteberg. Svarteberg ligger høyere enn Eiksetra og gir deg derfor et nærmest perfekt utgangspunkt for en variert skitur.


Smilende friluftsfolk på Svarteberg: Fra v. Andreas Heslien, Hans Erik Sylling, Elin Narjord, Olav Narjord, Elin Sylling og Øyvind Narjord.

Eva og Øyvind Narjord er stadig å se sammen med barnebarn på skitur.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode