Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c3789bb5c392b21762e72fdcf30cfadb

Bli med på skirenn!

Ungdomsgruppa i Øverskogen inviterer folk i alle aldre til skimoro på lørdag.

Løypekjører Knut Espen Riis (se bildet) lover fin-fine forhold for alle som ønsker å være med på skimoro på lørdag på Røine. -Dette har 3-4 ildsjeler på Øverskogen drevet med i cirka 15 år, riktignok med noen få avlysninger på grunn av snømangel, sier han. - Møt opp klokka 1230! Rennet begynner en time senere. Det koster kun 10 kr for barn å delta i barneskirennet, mens de voksne må betale 20 kr for å delta i rundløypa på 2 x 1 km. Det blir litt av et kjør med fellesstart, sier Knut Espen.
Det blir også kiosk på skidagen. Kontakt Irene Fuglerud for nærmere info.
 
Breilidagen
Forøvrig lover Knut Espen fin løype til påske. Langfredag er det den tradisjonelle Breilidagen. Det har vært tradisjon i over 60 år at moinger og liunger i, første rekke øverskauinger, å møtes til samling ved Breilivatnet denne dagen i påsken. Før var det ofte lagt opp til uhøytidelig skirenn med hoppkonkurranser. Nå er det nærmest bare sosialt samvær ved Breilihytta. Den har vært åpen hver søndag i vinter. Den cirka 15 kilometer lange løypa til Breilitoppen, det høyste punktet i hele marka mellom Drammen, Eiker, Lier og Modum, på cirka 700 meter har tre alternative utgangspunkt. Man kan parkere på Svarteberg bak Hørtekollen. Da må du ta til venstee ved Granum som ligger cirka tre km fra Syling sentrum. Deretter kjører man vel halvannen kilometer før man tar til venstre opp til Svarteberg. Der koster det 20 kr for parkering. 
Hos løypekjører Riis på Øvre Skustad er også et flott utgangspunkt for Breilituren. Oppkjøring med parkering der koster 20 kr. Røine som utgangspunkt er noe tøffere på grunn av noen motbakker til og begynne med. "Premien" er likevel å komme opp til naturskjønne Damvann (se bildet under).
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode