Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d994b82780ca97f9166a766288ed5711

Hauer'n og skimarsjen i gang

Også i år er Minneløpet og Marsjen slått sammen i et felles arrangement, Thorleif Haug Skifestival. Minneløpet er på 41 kilometer. Th. Haug marsjen er 35 kilometer. Begge traseene starter i Kanada i Sylling og ender opp på Spiralen i Drammen.

CA 500 deltakere stilte til start i Minneløpet. Klokka  10.30 hadde ca. 200 løst startkontingent til Marsjen. Liernett var ved starten og vil også følge rennet videre utover dagen.

Denne plakaten skal settes opp der skiløypa starter i Kanada. Stedet har etter hvert blitt godt kjent i skikretser over hele Østlandet.

Asle Halvorsen, veteran og mangeårig deltaker  både  i Minneløp og Marsj,  gleder seg til å lose debutant Rolf Borge -Aaserud gjennom den 35 kilometer løypa.

Leder av hovedkomiteen, Jens Myhra, vil gjerne takke løypemannskapene i Lier, og Drammen kommune som også i år har gjort alt for å lage optimale forhold i sporene. Han understreker også at Thorleif Haug Skifestival er et samarbeidsarrangement mellom skigruppene i Drafn, Drammen Strong og Sturla, samt Drammen og Oplands Turistforening.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode