Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d0975b9af24efce364ad159465b8bf57

Ung Hauernekspert til topps

Eirik Kurland Olsen var ensom i tet allerede her ved toppen ved Sneisene

I mål var han klart best med tiden 1.55.38. Liungene Arne Sand og Rolv Eriksrud var sjanseløse. Mens Rolv var fornøyd med sitt løp på tiden 1.59.31, innrømmet Arne at treningsgrunnlaget denne gangen ikke var godt nok. Rolv var sterkest denne gang og var nærmest Kurland Olsen i mål. Arne hadde fjerde beste tid. Fjorårets vinner, landslagsløperen Børre Næss brøt.

Hele 789 deltakere fullførte Hauern. I tillegg gikk 350 skiløpere marsjen. Dette er rekord i moderne tid.

Under Rolv (tv) og Arne etter innkomsten på Spirallen i samtale med Arnes bror, Hans Erik (th) som også skulle ønske at han hadde hatt et noe bedre treningsgrunnlag

Fjorårsvinner i kvinneklassen, Henriette Sand, måtte denne gang nøye seg med andreplassen. på tioden 2.22.42 Hun var knappe fire minutter etter Mari Johanne Brox fra Osi.  Men Henriette måtte gå med en delvis ødelagt stav etter et uhell like etter start.

Anders Brun Hennum, skiskytter med VM-medalje i junior i fjor og Jan Inge Trontveit, tidligere skihopper med rekordlangt hopp i Vikersund. Anders er i år senior og ble nr 2 i Østlandsmesterskapet nylig. Jan  Inge er aktiv både sommer og vinter for Gårdsgutta (der også trioen ovenfor er med) Begge har vært elever på Nordal skole som har rekruttert flere gode idrettsungdommer de siste femten  årene ( eksempelvis skihopper Frode Hennum og fotballspillerne Vegard og Thomas Røed) 

Guttorm Heldal, kjent hopper i norgeseliten for førti år siden og aktiv turskiløper i mange år, assisterte nok en gang i målområdet. Her med en smilende og fornøyde deltaker, Simen Fagerhøi fra Birkebeineren.

Her kan du finne samtlige resultater fra Hauern:

 

http://www.hauern.no/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=66

 


NB. Th - Haugmarsjen med  bilder senere   --

Forrige artikkel:Kåret til bestemannNeste artikkel:Takk for turen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode