Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2b7147fd175817a2168ccac3f9d6b1a0

Bare 150 gikk marsjen

- Det var færre deltakere på Thorleif Haugmarsjen enn på flere år

Muligens skyldes det en kombinasjon at marsjen ble flyttet til Kanada. Været og føret de siste dagene virket nok  også lite motiverende for mange  turgåere, spesielt barnefamilier. Og kanskje var det ikke så fristende å reise til Lier for moingene --

Espen og Finn Helge Olsen (se bildet) har gått marsjen i mange år. Espen har gått samtlige marsjer som har vært arrangert siden han var sju år. Finn Helge har også i tillegg gått selve Hauern 20 ganger i tillegg til de 13 gangene han har gått marsjen sammen med sønnen.

Drammen og Oplands Turistforening, som står for turmarsjen, kan nok i mye større grad informere mer om sin flotte turmarsj. Det var i hvert fall ikke lett å treffe på liunger under dagens turmarsj. Så spørs det om Turmarsjen taper  i kampen mot den mye mer profilerte Hauern. Selv om enkelte marsjdeltakere benyttet seg av å starte i god tid før løperne i Hauern kom stormende, mener vi at det nok er Hauern som har tjent mest på et felles arrangement.
Kanskje er det på tide å tenke på å legge legge marsjen til ei annen helg enn Hauern. Barnefamiliene kunne umulig føle seg helt vel i det kaoset som nødvsndigvis blir ved start.

PS. Første mann i marsjen passerte mål ca kl 11.20. Han holdt nok også unna for dagens raskeste mann, Eirik Kurland Olsen. Kanskje var denne turløperen med sekk en morgenfugl?
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode