Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9e782ab2b4d78339bc15c744a34675d4

Veteran med tid til alle

Guttorm Heldal, blant Norges beste skihoppere på 60- og 70-tallet, tok seg tid til en prat med skitrimmer Bjørg Sørli Olsen fra Sylling og andre etter målpassering.

Hoppkarrieren resulterte, blant annet, i en 5. plass i NM. Etter at han la opp i 1974, ble han han en meget god langrennsløper med mange gode plasseringer i turløp som Hauern. - Jeg burde nok ha satset på kombinert og nevner storhopperen Arne Larsen, som etter Heldals mening ble bedre og bedre i langrenn etter at han begynte med kombinert.

Bjørg Sørli Olsen gikk marsjen for sjette gang, denne gangen fra Eggevollen. Første gangen i 1989, gikk hun fra Geithus. Men hun har også gått fra Kanada. - Jeg "jukset" litt denne  gangen, sier hun og innrømmer at hun ikke har gått så mye på ski i vinter. - Jeg burde nok ha trent litt mer. Jeg er jo tremenning av Ole Einar Bjørndalen, sier hun og ler.  - Det  var lengre enn jeg trodde, spesielt med den ekstra sløyfa som var lagt til i år. Det burde ha vært bedre merking der, sier hun. - En av de yngste løperne som gikk Ungdomshauern  gikk feil. (Hun mistet sansynligvis seieren på det, red anm)

Ellers var det plagsom med alle turløperene som gikk mot løypa i ned mot Spirallen. Så det var ike bare eliteløper Markseth som var kritisk til vaktholdet i denne del av løypa.

Her flere glimt fra Th- Haugmarsjen

1/5 (resized_fra_start_bikkja_i_loypa.jpg)
2/5 (resized_gutt_over_maal.jpg)
3/5 (resized_marsjen_far_og_soen.jpg)
4/5 (resized_marsjen_far_og_soen_b.jpg)
5/5 (resized_to_gutter_marsjen.jpg)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode