Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2aac1a4f6cd01bb5f05c9f1569997c35

Kanada var redningen for skiløperne

Snømangel til tross, vi telte nesten 60 biler ved parkeringsplassen i Kanada på søndag. En kar fra Drøbak dukket også opp. – Det var jo bare 35 minutter å kjøre, sa den ivrige skiløperen. De ivrigste turgåerne gir seg altså ikke. Vanskelig var det å forsere den isete løypa de nødvendige 200-300 meterne før man nådde snøen. Men med klister under skia og med ett eller begge beina i lyngen kom man seg fram på et vis.


Fra parkeringsplassen i Kanada en snøfattig januarsøndag.

Løypa i Kanada ble redningen for turløperene i Lier og drammensdistriktet. Fra Dammyrdammen og innover mot Nykjua og Fallet bød på brukbart klisterføre.

Truls Hafslund på Eikstra kunne ikke friste med skiføre, skjønt en ivrig gjeng gikk fra Landaffaltjern, via Tverken til Eikstra på lørdag. Det ble rapport om brukbare forhold helt til de kom til ”Dritabakkane”.

For øvrig var Hafslund nokså fornøyd med besøket likevel, i det 40 friluftselskere uten ski tok seg olpp til Garsjø og Eiksetra


Brukbare forhold, snømangelen til tross.

-- Bilveien er for tiden grei, sier Truls. – Men jeg er mest fornøyd med at Drammens Sportsfiskeres klubb hadde isfiske på Garsjø. Fangsten ble hele 26 kg. Det ble telt hele 470 abbor. Det er bra, sier Truls med tanke på den overbefolkede Garsjø

-- Ellers tror jeg vi får snø og kulde, sier en optimistisk altmuligmann. -- Vi har mye på programmet utover. Vi kan ikke love fiskemiddag før i begynnelsen av mars, sier han. Men før den tid har de andre matretter å tilby.

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode