Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9cfc6ee0ad3f435fc2fbec020578deaf

Skifolket strømmet til Kanada

- Vi må jo bruke marka. Den ligger jo rett utenfor hjemmet vårt, sa brødrene Sondre (15) og Ole Thomas (18) Helgesen i skiløypa på vei hjem til middag. Flere titalls biler på parkeringsplassen vitnet om stor utfart på den første skisøndagen i Lier.

Brødrene Helgesen bor nær parkeringsplassen. De har brukt marka i hele oppveksten. Begge går langrenn, selv om Ole Thomas sier at han trener litt roligere nå. Likevel hadde han og broren gått helt inn til Åsvanna først, deretter til Saga, for så å avslutte en tur inn til Fallet. Ole Thomas går siste året på St Hallvard Videregående skole, mens Sondre er tiendeklassing i Sylling.

Knappe to kilometer fra parkeringsplassen var det utmerkede forhold. Liernett møtte mange utenbygds skiløpere. Karin og Svein Ask Henriksen fra Drammen var svært fornøyde. Svein er aktiv i Konnerud IL, både innen organisasjonen og i produksjonen av kunstsnø til løypene. 
Svein var svært så fornøyd med løypa inn til Fallet.

Børre A. Johansen kom helt fra Voksenkollen i Oslo. Johansen, som opprinnelig er fra Drammen, har bodd 20 år i Lier, - Det er nesten som jeg ikke tør å fortelle hvor fint det er her. Jeg er redd det kommer for mange oslofolk og følgelig for fullt i løypene, forteller han og ler

Forrige artikkel:Mesta fremskritt.Neste artikkel:Varierende suksess for Lier-lagene
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 4. desember 2006 10:18: C.H
Sondre er DEILIG
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode