Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 065d52d42f0025b9cd5562a457ac35ca

Liunger gjør seg bemerket

Thomas Røed fra Tranby, cupmester for Odd Grenland i 2000, og Morten Hagen fra Sjåstad bidro sterkt til Åssidens gode serieåpning på lørdag

Laget slo Konnerud 2-0 i åpningskampen. I fjor ble det 2. plass til 3. divisjonsklubben med tre liunger på laget. Dag Vilhelmshaugen (35), også fra Tranby, har spilt for Åssiden så og si helt siden han var junior. Han meldte overgang til Åssiden samtidig med at Thomas Røed (33) gikk til Åssiden på begynnelsen av 1990-tallet.
Senere var Thomas innom Strømsgodset, i likhet med broren Vegard. I flere sesonger var Thomas fast i førsteelveren  til Skiens-laget. Høydepunktet kom da han sammen med lagkameratene kunne heve pokalen på Ullevaal etter seiren over Viking i 2000. Senere slet han med skader som gjorde at han trappet ned og flyttet tilbake til Lier. Nå er det Åssiden som nyter godt av hans erfaring som spiller på toppnivå. Han trener nå laget sammen med Pål Grøndahl.

Morten Hagen (27) har også vært tidligere spilt for Åssiden, dessuten for  Strømsgodset TEAM og Asker. Nå er hans oppgave å sørge for scoringer for Åssiden.

I Strømsgodset sliter Thomas Sørum, opprinnelig Liungen, med en skade. Det gjør at han ikke en gang kan være innbytter for Tippeliga-laget. Thomas spilte flere seonger for SIF, før han ble lånt ut til Manglerud Star i fjor. I hans føsrte sesong for en  del år siden for SIF, var også Lars Hjelmeset fra Sylling med i SIF s førstelagstropp. Lars ble utsatt for en skade som satte en stopper for han videre karriere, desverre.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode