Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cca498699b1eb4326b8ae5120e258c0b

Lier IL har trukket flere lag

A-lagets trener,Thomas Røed (th), har valgt å bli hjelpetrener i Spabra, til glede for Kristian Bye Andersen og Marcus Walfridson som har stor tro på sitt lag, mens Lier IL har sitter igjen med et junior funlag i eldre årsklasser.

Thomas Røed var ordknapp og ville ikke gi noen kommentarer på Spabras trening i går. Men humøret var til stede i det han gjør seg klar for å starte oppvarmingen med sine nye lagkamerater. Men både Kristian By Andersen og Ketil Ustad er godt kjent for den tidligere elitespilleren. Kristian var lagkamerat, da Odd, blant annet, vant cupfinalen i 2000. Ketil, som spilte noen kamper for Spabra i fjor, prøvde å «dra lasset» i vårsesongen for Lier IL. Men til slutt ga de opp. Elendig treningsinnsatts og stadig mindre spillerstall førte nærmest til at laget gikk i oppløsning. Thomas Røed utelukker ikke at han vil bidra også på banen. - I dag kjennes beina bra, men, sier han og smiler, nokså klar over de mange småskadene som kan melde seg igjen.

NB. Spabra spiller en svært viktig bortekamp mot Vestfossen fredag kveld. Tre poeng der vil føre laget over "streken" og forbi Vestfossen. Spabra slo vestfossingene i vårkampen.

Lier IL ribbet

- Vi har trukket både A-lag, B-lag og det beste juniorlaget, opplyser Monica Sæterdalen, sekretær i fotballstyret . Hun synes det er svært beklagelig. Spillerne på junior Fun-laget øsnsket heller ikke å spille seniorfotball, så da hadde klubben ikke noe valg, sier Sæterdalen.
Det synes som studier, militærtjeneste kommer i velien for satsing på seniorfotballen, antyder Sæterdalen. - Vi får satse som en en ren breddeklubb. Det ser ut som det er nødvendig med mer samarbeid på seniornivå.

Lier IL måtte trekke seg fra siste kamp mot Holeværingen. Gro Larsen i Buskerud fotballkrets hadde ikke mottatt noen formelt fra Lier IL om at laget var trukket fra serien,  da Liernett tok kontakt i dag. - Hvis Lier IL velger å starte opp igjen blir det i 6. divisjon. Dersom ikke klubben makter å stille seniorlag før i 2014, må A-laget spille i 7. divisjon som er laveste nivå for seniorfoballen i Buskerud, oppgir Larsen.

Benditcup og jentedag
Lier IL stiller flere lag i jenteklassene. Nå er de blitt ambassadører. Det skal arrangeres en egen jentedag lørdag 25. august. - Da håper vi at svært mange fotballinteresserte jenter i Lier kommer, sier Monica Sæterdalen.

Monica Sæterdalen er arrangementsansvarlig for Bendit Cup i oktober. - Vi har en masse engasjerte foreldre som vil hjelpe til, sier hun optimistisk. - Vi forsøke å få besøk av en eller flere kjente fotballprofiler også i år. For to år siden møtte tildligere fotabllpresident Per Ravn Omdal for å åpne kunstgressbanen. I fjor var Drillo og Grodås innom for å dele ut premier.

Lier IL også hatt valg på nytt hovedstyre:
Øystein Borgen (leder for 2 år)
Tone Kristiansen (Nestleder for 2 år)
Oddvar Martinsen (Web-ansvarlig for 1 år)
Leiv Pedersen (Gruppeleder fotball)
Gro Lindsetmo (Gruppeleder håndball)
Karina Ditlefsen (Gruppeleder BIG)
Elisabeth Bjelland Berg (gruppeleder ski)

Klubben ansatte Arne Bjerknes som ny daglig leder den 29. mai. Han har lang erfaring fra både det private næringslivet og fra drift og organisering av idrettslag. Han har vært aktiv i Sturla og Reistad, og var i sin tid med på å stifte Drammen håndballklubb. Han er 58 år og bor på Reistad. Arne er i dag selvstendig næringsdrivende og vil kombinere dette med stillingen som daglig leder.
Klubben har de siste årene hatt Brita Røed som daglig leder. Etter at Brita Røed sluttet før jul, har Øyvind Ustad (tidligere styreleder) fungert i stillingen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 5. juli 2012 17:17: R
Sylling IF er i stadig økning, så burde være fullt mulig å fortsette å ha et godt lag på Tranby.
Torsdag 5. juli 2012 22:25: k....
Dette viser bare hvor imponerende det er av Sylling IF å ha 2 seniorlag!
Fredag 6. juli 2012 11:07: Lier gutt
Bra jobba Lier. Hvordan er det mulig å miste 3 lag? Hva gjør styret videre nå?
Fredag 6. juli 2012 11:23: Kjellsi
Tenk positivt for Lierfotballen. Nå blir det slutt på krangling mellom Spa/Bra, Lier og Liungen om de beste spillerne, så må det bare sørges for at det blir et godt tilbud på de nestbeste. Spa/Bra 2 ligger godt an til opprykk til 5.div - og de starter i tillegg ett tredjelag på høsten i 7-er serien.
Fredag 6. juli 2012 21:51: Avdanka
Har selv vært aktiv i Lier siden 2004, og må si jeg ikke er så veldig overasket over det som nå har skjedd. Det som går igjen er dårlige holdninger blant spillere som får lov til å blomstre grunnet både trenere og ledere i klubben som ikke tør å stille krav. Samarbeidet mellom senior og juniorlag har også vært vanskelig i flere år, noe som gjør at man ikke greier å utnytte potensialet i klubben. Ser klubben sier at de da må satse på å være en breddeklubb, men uten et seniorlag som de yngre kan strekke seg mot, vil dette også gå ut over de yngre klassene. Jeg personlig kan ikke se at det skulle være noe problem å få inn en god seniorkultur i klubben, men uten et styre som er villig til å virkelig kreve noe av spillerne, vil det aldri kunne skje. Håper det som nå har skjedd kan føre til at det er flere i klubben som nå setter seg ned med blanke ark og starter prossessen med å få dette på beina igjen.
Søndag 8. juli 2012 13:45: Suporter
Lier il fotball har mistet flere ressurser da de ble skviset ut, Mr Lier Øyvind Ustad ble enstemmig nedstemt i hovedstyre noe som er merkelig da fotball gruppa hadde en representant. Da får man takke seg selv..... Dette går kun 1 vei hvis ikke noen bretter opp ermene. 1 dame alene kan ikke styre fotball gruppa.
Tirsdag 10. juli 2012 14:56: stjerne fra jr
Nå vil dem få mindre klager fra A, B
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode