Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 45bf48be718a9055f50bee0326a9e25c

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Assistentrener de siste tre åra, Hasse Svanberg, er godt fornøyd med valget av ny trener.  - Dette tror jeg blir bra. Jeg kjenner ikke Kjersti Thun personlig, men hun har så lang erfaring som spiller på topplan at hennes kvalikfikasjoner skulle være meget bra.  


Hva med hennes manglende trenererfaring? - Vi har jo så god erfaring med toppspillere i trenerrollen på herresida, så dette er uproblematisk, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett.
Liungen vil starte treninga den 26. november. Ett av flere spenningsmoment er om årets beste spiller, Monica Løvseth går på nok en ny sesong. Vi antar at den nye hovedtreneren mer enn gjerne vil ha med seg sin gamle lagvenninne. Monica spilte nemlig for Asker i 2004-sesongen.
Med sin erfaring i klubben, mener Liernett  at Hasse Svanberg fortsatt bør kunne ha mye å bidra med
i klubben. Vi venter spent på å høre hvilken rolle eventuelt Svanberg vil få i klubben.  
PRESSEMELDING FRA LIUNGEN (ved Sverre Munkvold):

IF Liungen ble stiftet i 1916 og feirer 90 år i 2006. Aktivitetene er Fotball, håndball, ski og allidrett med ca 700 medlemmer og 52 lag innen seriesystemet i fotball. Klubben har representert
   Buskerud i Toppserien for kvinner i 2001, 2003 og 2005 . IF Liungen legger nå langsiktig plan er  for å utvikle klubben slik at damelaget   blir ledende i Toppserien, og  får en av Norges beste junior-avdelinger for jenter og gutter innen  år 2010. Det arbeides målbevisst med rekruttering av ressurspersoner inn til klubben for å styrke organisasjonen innen bredde og toppfotball   slik at visjonen og målene blir virkelighet!
 
TO-ÅRSKONTRAKT
Kjersti A.Thun (31) har signert  to-årskontrakt som hovedtrener for IF Liungens damelag og begynner sin nye rolle som trener snarest mulig. Hun vender tilbake til Buskerud hvor hun startet sin fotball karriere i Svelvik som 12-åring. Deretter bar turen til Asker for 16 åringen som ville satse på fotball.
Hun kom inn på A-laget i Asker i 1992, etter ett år på junior- og rekruttlag, og har spilt på Asker frem til avslutning som Norgesmester etter glitrende spill og to mål i årets cupfinale på Ullevål Stadion. En verdig avslutning av spillerkarrieren til en spiller som har vært en del av norsk kvinnefotballs glansperioder med følgende meritter:
 
3 Seriemesterskap
2 Norgesmesterskap (6 finaler)
298 Serie og cupkamper
145 Scoringer i seriekamper
Toppscorer i Toppserien år 1999 og 2000
12 Landskamper (1 mål)

LANG TOPPSERIE-ERFARING
Erfaring fra trening og kamper i Toppserien i 15 år under trenere, som blant andre Eli Landsem og Hans Knudsen, gjør Kjersti Thun til en spennende trener for Liungen, som trenger fornyelse og kraft til å etablere et lag og organisasjon som kan hevde seg på toppnivå. Hun ønskes velkommen til en klubb som ønsker å satse på kvinne- og jentefotball, samt ta vare på regionens talenter. Buskerud har stor vekst i antall jenter som vil spille fotball og IF Liungen arbeider sammen med kretsen for å gi unge talenter en mulighet til å utvikle seg lokalt, samt få testet hva toppfotball krever av innsats for å lykkes. Liungen vil spille i 1. Divisjon, og rekruttlaget "Team" i 2. divisjon i 2006. Hovedtrenerens ansvar ligger primært på A-laget, men hun vil også delta og dele erfaringer i Trenerforumet som etableres rundt de ansvarlige trenere på jentesiden samt Buskeruds sonelag ned til 14 års-alder. Dette for å skape et miljø rundt utvikling av spillere og gi dem et godt sportslig tilbud så tidlig som mulig. Her jobber klubben med ytterliger ressurser for å styrke dette forum og dyrke en fremtidsrettet treningskultur i alle ledd. Satsing på kunstgress for å bedre kvalitet og kapasitet på trening er prosjektert i IF Liungen og håpet er at dette kan sluttføres i løpet av 2006. Dette er viktig for klubbens visjon og mål om å bli best i Toppserien og skape Norges beste junioravdeling! Kjersti Thun er istand til å skape en vinnerkultur for de som ønsker å satse og er en vesentlig grunnsten i det nye Liungen som blir bygd i årene som kommer. 
Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 14. november 2005 20:01: Geir K
Det er vel litt tidlig å gå ut med hvem som skal være med videre
i Liungen før ting er bestemt.Blir spennende å se hvem som blir mest skuffet.
Torsdag 17. november 2005 19:49: Torger Almaas
Nei, fra vårt ståsted, Liernett som ah fulgt Liungen flere år bør vi være i satnd til å vurdere HVEM som bør med for neste sesong. Monica var Liungens KLART beste spiller, ved siden av Ingunn S. Etter vår mening blir det vanskelig å erstatte henne. Men vi vi er spente på hvem den nye treneren satser på ellers.
Liernett vil nok fortsatt spekulere og vurdere spillergruppa i Liungen Det er VÅR oppgave som frittstående mediaorgan.
Lørdag 19. november 2005 00:43: Tore
Tror faktisk det var veldig mange som ble skuffet ang. trener-teamet...Det er vel noen som har fått det som de vil tenker jeg..
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode