Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 83a2b14eecdfe42ea3b2c8a33241831a

Liungen en breddeklubb av dimensjoner

I forbindelse med første del av Liungen.-cup fikk vi demonstrert arrangørsklubbens bredde. Det vrimlet av gule drakter på lørdag og søndag. Et par dager senere var fire av klubbens lag i aktivitet på Stoppen samtidig.


Bak f.v.: Robert Ege (trener), Tobias Bjørnstad, Anders Eggum Ege, Rasmus Gjemmestad, Kristian Bjørshoel. Foran f.v.: Christian Granbakken, Oliver Strand, Nikolay Thomassen, Parviz Abdulhaq.

Med kvinnelaget i Toppserien kan man derfor konstatere at klubben, i hvert fall til dels, har tilbud til både elite og bredde. Herrelaget i fjerde divisjon har ikke lyktes hittil. Veien fram kan synes for vanskelig for seniorgutta. Men dem enorme pågangen blant de yngste gleder ---


Parviz Abdulhaq på full fart mot Åssidens keeper i tirsdagens kamp. Selv om det ikke ble scoring her, vant de kampen.

På den ene del av grusbanen fikk vi oppleve Gutter 8 Hegg 2. -- Det er ett av fem lag i 8-årsklassen, forteller Inger Bjørshoel, oppmann for laget. -- Tre er lokalisert til Hegg skolekrets, mens de to andre har Gullaug som base. Hegg 2 trener på Hegg på mandager kl. 1800-1900. De spiller vår- og høstserie. Foruten Liungen-cupen, deltar de i en cup på høsten. Åtteåringene er knyttet til Allidretten. Foruten fotball står håndball, turn (med apparater), svømming og ski på programmet.

Forrige artikkel:Utstillere LierdageneNeste artikkel:Bilder fra Lierdagene - lørdag
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode