Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4afa996926281c3fa089bcface454df1

3 viktige poeng i vanskelig kamp.

Etter ei uke med tøft program to Liungen i kveld 3 viktige poeng mot Fart. Det var et slitent Liungenlag som entret banen tidligere i kveld, og seieren satt langt inne. Hege Gunnerød satte inn 2-3 på overtid, og berget dermed viktige poeng som fører laget langt mot opprykk til toppserien.


Bilde fra kampen mot Skeid.

Fart tok ledelsen 1-0, og bare en svært god Colombo Nielsen i Liungenmålet hindret at kampen ble punktert tidlig. Fart kom alene med keeper, men en fantomredning avverget den farlige sjansen. Oppskriftsmessig utliknet Ingunn Sørum like før pause.

Etter pause var Liungen det beste laget, men det ble mye nesten, og lite resultat. Jentene har jobb og studier å passe i tillegg til et hardt treningsprogram og mange kamper i det siste.

Fart tok på nytt ledelsen. Et langskudd skulle klareres, men i stedet for trygg klarering ble det en stuss i eget mål. Hege Gunnerød satte først inn 2-2 etter nydelig forarbeide av Hege Sandnes, og berget så 3 poeng med sin 2-3- svoring på overtid.

Alt i alt var dette en kamp under middels, men jentene viser at de er godt trent og står i mot motgangen. I de siste kampene har de ofte kommet under – det er en styrke å hente det inn gang på gang.

Nå er det 5 poeng ned til Larvik, og Larvik har klart det tøffeste programmet mot slutten. Liungen har all mulighet til å avgjøre dette, og går ting som normalt er det bare å se fram til toppfotball på Liungbanen neste sesong.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode