Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: eeb8a4e9942023b3995b6ad83473da66

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

3. div avd 4, Lommedalen kunstgress

Lommedalen - Sparta/Bragerøen 3-3 (1-2)

Spa/Bra: Gabor Valo - Shivan Ghazi, Sebastian Håkansson, Ivar Rolfstad, Simen Haug Henriksen - Kim Kristiansen, Ole Martin Gregersen, Martin Wøien Gilhuus, Awat Peyghambernejad - Alexander Valo, Morten Hagen.
Benyttede Innbyttere: Hazir Ademi, Jørund Hogganvik, Svein E. Sørstad

Scoringer: 1-0 (6 min), 1-1 Martin Wøien Gilhuus (32 min), 2-1 (32 min), 2.2 Alexander Valo (45 min), 3-2 Morten Hagen (52 min), 3-3 (92 min).

Treneren innrømmer at han var sur på vei hjem fra Lommedalen. Men han når vurderer kampen under ett sier han at uavgjort gir et noenlunde riktig bilde av kampen på bakgrunn av antall sjanser.

- Vi var forberedt på en krigerkamp på et dårlig kunstgress, sier Golmen. - Gutta sto litt med lua i handa i begynnelsen av kampen.  Vi satset på å slå langt og eventuelt vinne andreballer. Etter hvert lyktes vi bedre med det. Vi var gode før 2-1- scoringen i første omgang, rapporterer Golmen.

- I andre omgang ble vi presset over på defensiven. De hadde nok noen sjanser da som de kunne ha scoret på. Men da vi holdt unna så lenge, var det ekstra bittert med uligninga på overtid.

Likevel røper treneren at det råder optimisme med tanke på de resterende ni kampene. Det skal følgelig kjempes om 27 poeng. Neste kamp spilles mot Mjøndalen 2 Stoppen. - I bortekampen, der vi  tapte 0-3, spilte vi dårlig, sier Golmen. Han lover at det skal bli en langt jevnere kamp om vel en uke.  - Bare vi får trent godt framover. I siste uke var det 35 mann på den siste treninga, understreker han.

Spa/Bra har kun ett tap i høst. Gutta på Stoppen har kapret hele 8 poeng på sine fem kamper i høst. To uavgjorte på de to siste bortekampene gjør at Spa/Bra viser at det ikke bare er et godt hjemmelag -

Etter kveldens kamp er laget oppe på 9. plass på tabellen for 3. div Buskerud, hele sju poeng foran Modum som for øyeblikket er på førsrte nedrykkingsplass

NB. Lommedalen og Spa/Bra har spilt 17 kamper, èn mer enn de andre lagene som spiller lørdag ettermiddag.

Resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125781

Andre lag i fremgang

Liers IL s  unge seniorlag i 5. divisjon viser stadig framgang ved å vinne sin tredje seier på rad, denne gang 1-0 bort  mot Svene i kveld. Trener Hans Petter Fuglerud i spissen for fotballgruppa har satset langsiktig på å fornye A-laget som rykket ned fra 4. divisjon i fjor.

Resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=125990

I 6 div 2 er Sylling førstelag med i kampen om opprykk. Klubben har to lag. Det er lenge siden det har vært så stor interesse rundt seniorfotballen i Sylling. Mye av æren tilfaller nok et godt støtteaparat, med den energiske og humørfylte treneren Inge Skjeggerud.

Lier IL 2 ("B-gjengen") på 2. plass kan ikke rykke opp, siden førstelaget ikke ikke er med i kampen om opprykk til 4. divisjon- På mandag braker syllinggutta og B-gjengen sammen på Tranby. I vår vant Sylling 3-2. Ikke bare blir det tett nabooppgjør. Det  blir også en sekspoengerskamp (og et lite prestisjeoppgjør?) -  

Resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=126365

I 6. avd 1 skuffet Liungen i siste kamp. Det ble 5-7 tap mot Moingen 2. Liungen kjemper også om opprykk, men Drammen FK 3 har ledelsen i avdelingen. Liungen bør revansjere seg allerede mot Geilo Liungbanen lørdag 20.8.

Spa/Bra 2 ser også ut til å bli med i kampen om opprykk. Trener Aage Golmen ( som også spiller på andrelaget) gir klart uttrykk for at innbytterne bør ha større utfordringer enn de har nå -

Resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=126364

Forrige artikkel:Fyrverkeri av lys og lydNeste artikkel:Fylla har skylda
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode