Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

Stoppen kunstgress
Spa/Bra-Moingen 2-1 (1-1 ved pause)

- Fattern er grei, også om vi taper, forsikret Aleksander og gliste etter kampen. Han har all grunn til det etter tre nye poeng og veldig nær tabelltopp. Kun målforskjellen skiller topplagene etter fredagens oppgjør. Hallingdal tapte nemlig bortekampen mot Drafn.

Tallet 62 på keepertrøya viser hvor gammel den rutinerte keeperen er. Den lange karrierenb som balnt annet innholder spill for Strømsgodset på toppnivå var god å ha de gangene bortelaget yppet seg under fredagens kamp. To gule kort som førte til rødt gjorde oppgaven for hjemmelaget langt lettere, men Spa/Bra var et strå hvassere i første omgang også med 11 mot 11.

Det tok litt tid før hjemmelaget kom i gang i første omgang. Ronny Deila forsøkte seg i offensiv Lustigstil som høyre back, men presisjon manglet  litt i pasningene opp til godsettreneren. Men så, etter en presis corner fra kaptein Martin Wøien Gilhuus headet Aleksander Valo ned i hjørnet. Keeper burde kanskje avverget. 1-0. Cirka 10 minutter senere fikk en av en av Moingens spillere stå alene på femmeteren etter et overlegg fra høyre. Dermed 1-1.

I andre omgang hadde også hjemmelaget et lite overtak. Unge Valo fikk ballen i beina etter en del fram og tilbake i feltet etter 23 minutter. Fra straffefeltet fikk goalgetteren satt ballen i hjørnet. Da bortelaget fikk redusert sitt lag til 10 mann ble det mer og mer synlig at Spa/Bra gikk mot en ny hjemmeseier. Selv om Moingen kom til en 100 prosent sjanse mot slutten var Spa/Bra nærmere 3-1  og 4-1. Hjemmelaget hadde, blant annet, en heading i tverrliggeren.

Trener Aage Golmen ga uttrykk for at han var fornøyd, spesielt med at det ble tre poeng og en revansje fra oppgjøret i vår. (tap 0-1).

Øvrige resultater:
Hønefoss SK – Solberg 3-0
Drafn – Hallingdal 2-0
Hokksund – DBK 2-5

Her er tabellen:

http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=80634

NB. Med Lier-seier i bortekampen mot Åmot er vil det det være bare målforskjellen opp til den avgjørende 7. plassen. Vi regner med at det blir full innsats fra Tranbygutta på mandag.

Forrige artikkel:Vi besøker Liers spisesteder: Wahoo!Neste artikkel:Etter to dagers marked: Sytti tusen kroner i kassa
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lrdag 21. august 2010 09:19: Joar
Jada! Gøy å se at Lier og Drammens stolthet har stø kurs mot større utfordringer. Bra at noen holder trøkket opp nå som Liungen ser ut til å rykke ned og det fort kan gå samme veien for Lier IL. Hvordan står det til med etterveksten i Spa/Bra. Blir det juniorlag til neste år? Bør jo ha alle forutsetninger for å tiltrekke seg unge talenter nå?
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode