Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d2eab8f0501893f152636c2e73ee3b08

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Tranby Idrettspark

4. div

Lier - Drafn 0-2 (0-1 ved pause)

Det er 17-18 år siden Vegard Røed spilte for Lier IL. Som spiller for Lier IL møtte han Leif Helge som da spilte for Sjåstad. Det ble både guttelandskamper for Norge før han debuterte på Strømsgodset. Etter den korte karrieren for Godset på begynnelsen av nittitallet ble det Drafn både i 3. og nå de siste åra i 4. divisjon.

Det var flere Røed på Tranby i kveld. Bror Thomas, med blant annet cupmesterskap for Odd (2000) og spill i både Strømsgodset og Åssiden, var i full gang med trening av yngre spiller.
Både mor Brita, daglig leder i Lier IL, og far Per Egil med aktiv karriere både i Sjåstad og Drafn, nå fotballtrimmer i Drafn fulgte spent sønnens pasninger mot Lier.

Og Vegard sørget for at kampen delvis ble punktert med sin elegante frisparkscoring tidlig i 2. omgang. Selv om Lier var mer med i 2. omgang og kom til et par sjanser, var Drafn hakket bedre og sikret seg en luke i kampen om å komme med i neste års 4. divisjon. Liers første omgang var begredelig. – Når vi lar Vegard stå på midtbanen og slå presise pasninger blir det vanskelig, sa trener Espen Due etter kampen. Han er også svært misfornøyd med treningskulturen blant A-lagspillerne. – Det er ikke lett når fraværet på trening er så stort.

Slemmestad - Spa/Bra 2-3 (1-1 ved pause)

Spa/Bra avgjorde i sluttminuttene mot Slemmestad. Etter at Slemmestad hadde utlignet til 2.-2 fem minutter før slutt, ble Shivan Gazi matchvinner med to scoringer i andre omgang.
Martin Wøien Gilhuus gjorde 1-0, men hjemmelaget utlignet før pause. - I andre omgang byttet vi ut alle tre spissene, sa trener Aage Golmen. - Debutanten Hazir Ademi satte fart i angrepet med, blant annet, tre svært gode forsøk. Hazir gjorde en god kamp.
Shivan Gazi gjorde også 2-1.
- Nå er det bare tre lag som kjemper om opprykk, mener Golmen. Det er lederlaget Hallingdal (23 plussmål og 29 poeng), Spa/Bra (15 plussmål og 29 p) og DBK (20 plussmål og 27 poeng. De andre har falt av lasset.

Allerede på fredag spiller Spa/Bra mot Solberg på Stoppen og Lier spiller borte mot bunnlaget Hønefoss SK. Vi blir svært overraska om ikke det blir seire på begge lierlagene.

Her finner du resultater og tabell:
http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=80634

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 31. august 2010 08:58: Gøran
Jada! Nå begynner det virkelig å nærme seg 3. divisjonsfotball i Lier igjen. Spa/Bra-gutta fortjener virkelig mer oppmerksomhet enn de har fått til nå. Spa/Bra er det nye lokomotivet i Lierfotballen. Knalljobb av Aage og gjengen. Får man stablet opp et godt juniorlag til neste år?
Tirsdag 31. august 2010 19:12: Lars E
Morsomt å se hvor bra Spa/Bra gutta gjør det. Har selv spilt i klubben for mange år siden. Tydelig at det gror godt i klubben.
Torsdag 2. september 2010 10:15: Torhild
Spa/Bra spiller bra om dagen, men det er jo veldig jevnt. DBK, Hallingdal og Spa/Bra er jo så godt som likt på tabellen. Det blir spennende å følge med i de neste kampene. Kjekke gutter er de også!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode