Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0e1ea562b4fa9b32069d65db53101e54

Sprer fotballglede blant de yngste

Månedens blomst for oktober gikk til Lier ILs fotballgruppe, ved leder Leif Helge Røed og daglig leder Brita Røed.

- Dere kan bare begynne å planlegge neste år, sa tidligere Per Ravn Omdal etter at han besøkte Bendit Cup på Tranby i oktober. Etter mange år i fotballkretsen er Brita på fornavn med ildsjelen i Fotballforbundet. Ravn Omdal er mest kjent for sitt store engasjement for de yngste og kvinnefotballen, både i Norge og internasjonalt, blant annet i Afrika. En god attest fra han, veier tungt.

Det var andre året på rad at Lier IL ble tildelt denne masseturneringa. Antall lag økte fra 100 til 150 lag. Til tross for vanskelige spilleforhold på søndagen var det bare blide og energiske deltakere å se på banene.

Svoger og svigerinne Røed besitter både stor kompetanse og lang erfaring innen fotballen. Leif Helge spilte hele sju sesonger i Mjøndalen som back. Brita kjenner fotballnivået veldig godt med erfaring innen de aldersbestemte klassene i Lier IL. Sammen med mannen Per Egil Røed var de sterkt delaktige i at det ble skapt et flott fotballmiljø på Tranby, da sønnene Thomas (35)og Vegard (34) spilte der. Ved siden av tillitsverv i kretsen, fulgte Brita og Per Egil sønnenes karriere både i Strømgodset (der både  Vegard og Thomas spilte) og i Odd, Grenland (med Thomas). Gutta har trappet ned de siste årene med spill på Drafn (Vegard) og Åssiden (Thomas). Foreløpig har det ikke lyktes å lokke brødrene til spill i moderklubben, men Thomas skal trene gutter 13 i 2010.

Nytt kunstgress i 2011?
Optimismen er stor nå for at Lier IL kan starte byggingen av kunstgressbanen. At Lier ILs planlagte store byggeprosjekt ved idrettsparken ble droppet, er en fordel for at støtte og fokus kan flyttes over til en sårt tiltrengt kunstgressbane.
Nå brukes et sekssifret beløp på leie av andre kunstgressbaner i distriktet for å dekke behovet for trening vinters tid.

2009 var ikke bare et fremgangsrikt år innen breddefotballen Det ble tre kretsmesterskap og opprykk på klubben. Både A- og B-laget vant sine finaler, og jenter 15 gjentok prestasjonen fra 2008 ved å vinne et nytt KM.

Forrige artikkel:Fortsetter nedbyggingen av omsorgsektorenNeste artikkel:Pulveriserer ansvaret
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode