Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8d74d772b0c6d107614fc216d0d197f8

Betyr mye for idrettsmiljøet

- Månedens Blomst for april ble gitt til Kristoffer Helgerud før kampen mellom Lier IL og Åmot IF mandag kveld.

Toppdommeren tar også på seg oppgaver for lag nedover i divisjonsystemet. Kapteinene Tommy Hyving, Lier IL (tv) og Geir Thomassen, Åmot IF kjenner nok Helgerud som dommer også innen Buskerud Fotballkrets.

Kristoffer Helgerud fikk Lier IL s hederstegn på årsmøtet. Han uttalte at han satte like stor pris på dette, som å bli kåret til Årets fotballdommer for 2009. Som de fleste husker godt, dømte han også Cupfinalen i fjor.

Men det er Helgeruds innsats for lokalmiljøet Liernett vil fremheve. Han har vært en viktig resssursperson for både Lier IL og Buskerud Fotballkrets. I Lier IL har han stått for dommerkurs, senest under Bendic Cup på Tranby i oktober i fjor. Han har vært mentor og inspirator for de yngste dommerne lokalt, blant dem, Usman Aslam som fikk Månedens Blomst fra Liernett i juni i fjor i forbindelse med  Lierdagene.

44-åringe har også vært en god ambassadør for opplegget "Fair Play". Bare tre dager før fjorårets cupfinale var Liernett tilstede, da han stod for en svært engasjerende "Fair Play"- kveld med unge spillere i Sparta/Bragerøen.

I lokalmiljøet på Tranby og i fotballkretsen er han dus med de fleste. Han vokste opp på Sørsdal. Som elev på Nordal skole på 70-tallet har han hoppet både i "Brunbakken" og kjørt på ski ned fra Hennumgårdene. Og ikke minst har han spilt fotball i Bakgården på Nordal skole. Skolemiljøet der har lagt grunnlaget for mange gode idrettsuttøvere som, eksempelvis, skihopperne  Jan Inge Trontveit og Frode Hennum og fotballspillerne brødrene Vegard og Thomas Røed, og de senere åra skiskytteren Anders Brun Hennum.

Som mange idrettsinteresserte nok vet,  er Helgerud også toppdommer i håndball. Han spilte både fotball og håndball i yngre år. I håndball spilte han både for Lier IL og Reistad IL.

Forrige artikkel:Sankt Hallvard eller Sankt Halvard?Neste artikkel:Festdagen i Lierbyen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode