Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cb8d33ca29b04db7ba79dc80d8552fdd

Lier IL hyllet åtte medlemmer

Lier IL, feiret sine 75 år ved å hylle åtte av sine medlemmer med hederstegn. Medlemmene har gjort seg bemerket i idrettslagets siste 25 år.

Den siste og mest kjente idrettsutøveren på Tranby de siste år, fortsatt unge Kim Roar Hansen var en av de som ble hedret.  Han var dessverre ikke til stede under jubileumsfesten sist lørdag på Kværner. Kim Roar har dessverre lagt opp, men han rakk å prege avissidene for noen år siden. Han deltok  i den tysk-østerrikske hoppuka med  en fin 18.plass sammenlagt. I 2004 strakk han seg til 212 meter i Vikersundbakken. Hoppet var verdensrekord en kort stund. Dermed slo han klubbrekorden til Jan Inge Trontveit. Han hoppet nemlig 207 meter i samme bakke i 1997. Trontbeit sammen  jevngamle Frode Hennum, brødrene Tandberg med flere gjorde  Lier IL til en av de aller beste klubbene på rekruttsida i kretsen for 10-15 år siden.


Kim Roar Hansen sammen med verdensmester Per Bergerud. (arkivfoto: Torger Almaas)

Andre profiler
Per Otto Olsen og Odd Dybvik  (avbildet i ingressen sammen med Morten Brenden, leder for styret i Lier IL) ble hedret på grunn av stor innsats for Klubbhuset og fotballen. Per Otto Olsen har vært med i hovedstyret og fotballstyret i en årrekke. Han har vært prosjektleder for det flotte Klubbhuset på Tranby. Odd Dybvik har i en årrekke vært leder av fotballgruppa.

Reidar Bjørkli (nå kjent som ivrig arrangør innen Tranby bluesklubb) er også et stort navn i klubben med sitt ski-gull i junior-VM i 1981. De to øvrige på laget  var ingen ringere enn Pål Mikkelsplass og Arild Monsen. Bjørkli har også sølv fra junior-NM.
De øvrige som ble hedret var:
Lillian Gulbransen, håndball, Turid Iversen, håndball, Steinar Hennum,ski og  Øyvind Ustad, fotball.

Mer om festen i tekst og bilder på www.lier.il.no

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode