Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f0ba955f2b1c3846651b582231912c24

Populær veteran

Åtte-niåringene strømmet til da Gunder Jansson fikk liernettblomsten for fabelaktig innsats for Tranby Turn.

- Jeg regner meg som liung, sier treneren som var med og startet Tranby Turn for over 40 år siden. - Men å flytte til Lier fikk jeg ikke lov til av kona, sier 61-åringen.
Nå gleder han seg til helgen. Som Liernett har rapporterte for kort tid tilbake har Tranby Turns gutteturnere stått for en bragd ved å kvalifisere seg for EM i turn i Halmstad i Sverige. Det er ingen tvil om at Gunder har en stor del av æren for denne prestasjonen. - Vi reiser allerede fredag morgen. En av foreldrene vil være sjåfør på en minibuss. Fredag er det trening. Og på søndag er det selve konkurransedagen

Jeg har hatt Gunder som trener. Sammen med jenteturnere trente vi i den lille gymsalen på Nordal skole der jeg for øvrig var leve også. Det ble noen brannsår på nålfilten vi trente på, sier Astrid Grette, (46). Hun har bare godt å si om Gunder både som trener og menneske. - Ikke minst det på det siste er han kjempegod. Han er veldig inkluderende, samtidig som han er veldig god til å lære bort, sier hun. Nå er hun engasjert i foreldregruppa blant annet med å arrangere kakelotteri for å få innnoen ekstra kroner i klubbkassa.

Gunder har selv vært en habil turner i Drammens Turnforening. Han innrømmer at det kan være et ork etter jobben som grafiker og kjøre hjemmefra i Nedre Eiker til Tranby for å tilbringe timesvis med hallen. Men han smiler varmt og nikker når vi antyder at hjelper å holde seg ung, ikke bare fysisk men også mentalt i samværet med de unge og lærervillige turnerne.

Ekteparet Lene (leder, seesw bakest på bildet) og Tron Lunde gjør også en kjempejobb i Tranby Turn.

Tranbys tropp består av Ole Kristian Granli, Frank Ane Karoliussen, Steffen Olsen, Caspar Grette, Haakon Moen, Håvar Engen, Jens-Petter F. Solberg og Dag Marius Draugsvoll. Foruten Gunder Jansson er Tron Lunde og Siri Draugsvoll trenere for troppen.

Vi følger opp EM og håper på en kort rapport fra Gunder Jansson på lørdag ettermiddag.

Les også: http://www.liernett.no/6162-smaa-ressurser-men-gode-resultater

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode