Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3b662851204fa9194bad2347ffcd1362

Søsken med tre medaljer

Kristin og Hanne Ulvund tok hver sin sølvmedalje, mens broren Finn Olav gikk helt til topps under NM i boksing for ungdom i helga

- Ja, stemningen var utvilsom god i bilen på vei hjem fra Gran på Hadeland til Sylling , innrømmer pappa Finn  Ulvund overfor Liernett.

Finn Olav (14) vant sin finale på poeng i 48 kg-klassen. - Så lite som 9-6 i poeng viser at det var teknisk god boksing, sier Finn Ulvund. Som tidligere aktiv bokser, nå trener i  Drammen bokseklubb, er dette en sakkyndig uttalelse.  Finn Olav er bare 43 kg og en del lettere enn sin finalemotstander, men det kompenserte han med hurtig og teknisk god boksing.

Finn Olav vant Norgescupen 2006/2007 i Kickboxing. Norgesmester i denne idrettsgrenen ble han i 2006. Han har drevet med kickboxing siden 2002.

Kristin Ulvund (13) tapte på poeng 1-2 i sin finale mot ei eldre jente fra Bodø i klasse - 50 kg.  Hun kan, blant annet, se  tilbake på en flott innsats under en boksecup i Gøteborg tidligere i år, der hun også tapte på poeng. Det ble  1-2 etter at kampen ble stoppet, på grunn av ureglementerte harde treff fra Kristin!  Det  var synd, for da var Kristin på offensiven ---

Lillesøster Hanne (11) fikk dispensasjon for å bokse i gutteklassen i klasse - 38 kg. Likevel ble det finaleplass mot en gutt fra Tønsberg etter en jevn kamp.

Allsidige søsken
Da Liernett var innom var alle tre kommet hjem fra svømmetrening i Lierhallen. De er aktive i Lier Svømmeklubb der det er blitt gode plasseringer både i konkurranser der butterefly og crawl inngår.
- Det svært viktig at det drives allsidig trening, sier  pappa Finn Ulvund.  - De beste svømmerne, A og B-partiet i Lier svømmeklubb trener boksing hos Drammen bokseklubb en gang i uka, sier han. Og da familien Ulvund bodde i Lierbakken, var barna aktive i Tranby Turn.

Bildet under: Her er seieren klar (foto: Eva Kristin Aastad)



Under ser vi de tre medaljevinnere fra Sylling (foto: Eva Kristin Aastad)






Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode