Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c1fffaabe7ca86be36d898e7c0917bdf

Flere pallplasser for NMK Lier

Det ble både gull og sølv for NMK Lier i lag-NM i motocross

Søndag tok NMK Lier hjem det femte strake laggullet i motocross på like mange år. De var storfavoritter og gleden var enorm da de igjen infridde. Som i fjor var det Even Heibye, Robin Fjeldberg og Jan Olav Lunewski som kjørte inn seieren for NMK Lier. Stolt lagleder var NMK Liers leder Terje Hennum, som gledet seg over å kunne bringe med seg nok en laurbærkrans til klubbhuset.

Jan Olav Lunewski har nå til sammen fem laggull, mens Robin Fjeldberg og Even Heibye fikk sitt andre laggull. Jan Olav kjørte i helgen inn til to 1. plasser, Even to 2. plasser, og Robin 5. og 6. plass.

Guttas største konkurrenter har tidligere vært NMK Oslo, men i år var det NMK Lier sitt 2. lag med Kim Hennum, Tony Gravdal og Nikolai Alvestad som tok sølvet. Når 3. laget bestående av Jørgen Broch, Nikolai Alvestad og Magnus Fuglerud også fikk 4. plassen var det bare toppen for NMK Lier. Ikke nok med det; 85 cc klassen hadde i år Christian Flaten og Håkon Engan Karlsen på laget, tredje mann kunne ikke stille. Likevel tok de 4. plassen.

Det gror i NMK Liers rekker, og til neste år satser klubben på å få et fullt lag også i den minste klassen. 85 cc førerne som stilte i Lag NM, trener hver uke fysisk med Jan Olav Lunewski, i tillegg til kjøretreningen. Motocross er en fysisk hard sport som krever god kondisjon for å lykkes, og med den store treningsiveren disse ungguttene viser, kan det fort bli flere gode resultater i årene fremover!

NMK Lier er en klubb med mange gode førere. Det er et svært godt miljø i klubben, som har mange ildsjeler som i årevis har stått på for utøverne. Nå har klubben fått et flott anlegg i Leirdalen, som er svært kjærkomment for alle medlemmene. Even Heibye og Jan Olav Lunewski er utatt til Lag VM som går kommende helg i Italia. Med seg på laget har de Remi Nygård fra Re motorsportklubb.


Robin Fjeldberg.


Starten i første heat hvor Jan Olav Lunewski og Magnus Fuglerud ligger først.


Jan Olav Lunewski.


1. og 2. laget på pallen.


1., 2. og 4. laget.


85 cc laget.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode