Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d7fed4f313b6e7a9020a357735c1dfa6

Mentorer for Motocrosskjørere

Jan Olaf Lunewski fra Tranby og de andre uttøverne i MXfuture har fått knyttet til seg Pål Andre Ullevålseter og roeren Olaf Tufte.I fjor høst ble motocrossteamet MXfuture dannet. Som frontfigurer ble Jan Olav Lunewski fra Tranby og Edwin Paulie fra Horten tatt ut, samt Brage Eriksen fra Tønsberg. Dette prosjektet er unikt på den måten at de har fått knyttet til seg mentorer som Pål Andres Ullevålseter og roeren Olaf Tufte.


Olaf Tufte har stor tro på disse guttene og ønsker å gi dem den hjelpen han selv ikke fikk da han var ung. Han har nå på eget initiativ stått på for å skaffe guttene sykler de kan bruke i til trening, samt ha med til oppvarming før konkurranser. I morgen ettermiddag ble disse syklene overbrakt guttene på Tufte gård i Horten  idag.

Jan Olav Lunewski (18) har drevet seriøst med sin idrett i mange år. Han går siste år på NTG. Han har tilsammen 7 NM gull, Vant en junior EM runde i Polen i fjor og ble beste nordiske utoøver i junior- VM for motocross som gikk i Finland i fjor.
I år satser han på å kjøre EM i motocross. Han har deltatt i de tre  første rundene, og trenger all den hjelpen han kan få for å nå sine sportslige mål. Derfor betyr denne hjelpen mye for han.

For mer info: Jan Olav har sin egen side www.teamjol.com nå har også MXfuture åpnet egen side www.mxfuture.com

NM på Lunner
Flere motocrosskjørere fra Lier vil delta i på Lunner i helga. Liernett vil dekke begivenheten og bringe stoff fra årets NM.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode