Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a5cb8a9cf329dff08396641efc071b1f

- Treneren er veldig god

Det sier Gustav Nedal Clausen, Jonatan Elias Svendsen og Kenneth Kløvtveit om treneren sin på Sylling IF s gutter 10 år.

Guttene var sammen med 86 barn fra alle aldersbestemte lag samt de store guttene fra seniorlaget på fotballgruppas sesongavslutning i aulaen på Sylling skole torsdag. Sylling IF har skapt en flott tradisjon med å takke alle lag for årets sesong med premie til samtlige spillere og en liten oppmerksomhet til trenere og lagledere. 50 pizzaer, mange sjokoladekaker og saft ble servert av fotballgruppa.

Syllings gutter 10 har hatt en bra sesong! Guttene elsker å spille fotball, og har hatt det veldig moro! På sesongens 13 kamper har laget notert seg 11 seiere, 1 uavgjort og 1 tap. Laget har deltatt på to cuper i tillegg til Tine fotballskole. Gustav, Jonatan og Kennet synes laget har hatt stor fremgang og sier at «alle har vært gode i år». De er glade for forsterkningene laget har fått fra 9-åringene. Spesielt berømmer de treneren David Svendsen som veldig god, oppmuntrende og grei!

Sylling IF har hatt fotballag i mange klasser, og alle oppsummerer sesongen med mye moro, god innsats og stor fremgang. Andre uttalelser som kan siteres fra lagene er; Vi har scora mange mål, vi er gode på trening, tap og vinn med samme sinn, vi har blitt flinke, vi vinner det meste, vi har tatt de andre på kondisen, vi har kjempet og kjempet og snudd mange kamper, vi har fått premie av "DRILLO", vi spiller jevnt med de fleste lag, Norway Cup var en stor opptur, vi har hatt det gøy og er en god gjeng, vi startet med to tap – siden har vi vunnet, og til slutt ble vi kretsmestre!

Forrige artikkel:Knokkeloppgjør på lørdag?Neste artikkel:To kvinner i førersetet
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode