Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5c37ab996df168e869e65d0ea1caebdc

- Ga et meget sympatisk inntrykk

Slik ble elitespiller Mads Hansen karakterisert av trener Arne Steinar Kvisle etter prisutdelingen til Lier IL s juniorspillere.

Mads kastet glans over Lier IL G19' s sesongavslutning torsdag kveld og delte ut priser til Lier Ils spillere for prestasjoner i 2011. Laget har hatt en begivenhetsrik sesong som toppet seg med 2. plass i Sandar cup i august, kun slått av Sandefjord TF i G19-finalen på Komplett.no arena i Sandefjord.

- Mads Hansen ga et meget sympatisk inntrykk og fortalte guttene hvordan han hadde kommet dit han var i dag på en ærlig måte. Det hadde både vært oppturer og nedturer. Han kom fra Trondheim torsdag morgen etter onsdagens match mot Rosenborg og han er inne i en krevende sesonginnspurt for FFK. Likevel prioriterte han å besøke G19 spillerne hos Lier IL. Han sa også at han var bestemt på at han skulle avslutte sin karriere i Lier IL, oppsummerer Arne Steinar Kvisle.

Kanskje vil noen av spillerne på G19 spille sammen med han om noen år.? I tillegg ville han komme å være med på «pre-season»-oppkjøring på treningsfeltet foran 2012-sesongen for G19.

På bildet får Fredrik Sverdrup prisen for 'flest assist' på laget. Han er i tillegg FFK- fan. I bakgrunnen sees Arne Steinar Kvisle.

Mads fikk overrakt treningsgenseren til G19 som han vil lovte å ha under drakta når FFK møter Start 5.11.

I en samtale med Liernett i dag forteller Mads at han er litt usikker om han vil vise treningsgenseren ved en eventuell scoring, men han vil sjekke om det er mulig på ene aller annen måte.

- Jeg vil oppholde meg hos familien Tranby i forbindelse med fotballferien i desember, forteller han. Da får han atter kontakt med kamerater fra guttedagene. - Vi har hatt kontakt hele tiden i form av gutte- og hytteturer. Ellers har han kontakt med Thomas Sørum i Helsingborg og Kenneth Karlsen og Vegard hansen i Mjøndalen. - Men jeg har fått bare sett en kamp "live" på Nedre Eiker.

Mads trives meget godt i Fredrikstad. Det er et godt kameratskap i klubben, men et entusiastisk publikum som er kravstort. Det har ikke lett når det har vært så pass motgang i høst. Han er optimistisk mot søndagens kamp mot Vålerenga og den avgjørende kampen mot Start i neste siste serierunde.

Selv om Mads forlot klubben til fordel for Strømsgodset allerede som juniorspiller, før han var med å spilte Mjøndalen opp to divisjoner, har 27-åringen understreket at han er Tranby-gutt. Der vokste han opp og der spilte han aldersbestemt fotball. Han ble landskjent da han fikk pris for årets mål under «Gullballen», vist på NRK1 6. november 2009

Se: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article2755338.ece

Han ble elitespiller da han tegnet kontrakt med Fredrikstad Fotballklubb før årets sesong. Det ble drømmedebut for Mads da han scoret i vår mot Aalesund. Les her

Les mer her: http://www.f-b.no/ffk/drommedebut-for-mads-hansen-1.6118985

Fra sesongavslutningen på klubbhuset på Tranby. Mads Hansen i bakgrunnen.

Forrige artikkel:Fengslende teateropplevelseNeste artikkel:Et godt liv – livet ut
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode