Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c96a71190aab2be6a0bb0dc6a9e77557

I fokus på Ullevaal i dag

Dommerne Odd Arne Vangen (tv på bildet) og Kristoffer Helgerud er godt forberedte til dagens kamp mellom Vålerenga og Aalesund

Forrige helg var Kristoffer 4. dommer på Marienlyst. Mange la merke til at Kristoffer måtte kjapt gripe inn, spesielt en gang, da trener Ronny Deila viste litt temperament. – Men det varte bare ei kort stund, smiler Kristoffer.

Assistentdommer Odd Arne var i Trondheim. I fokus for Tv-kameraene ble han
vurdert av både kommentatorer og Tv-publikum. – Der var et par-tre hårfine situasjoner, der spillerne så vidt var onside. Ellers er den kampen en såkalt forutsigbar kamp. En kamp der lagene, spesielt Rosenborg bruker kortpasninger. Det blir ikke så mange harde og tette dueller.

Op Ullevaal i dag kan det bli en tøffere batalje, mener dommerduoen. – Vålerengas tidligere trener Kjetil Rekdal, nå trener for Aalesund, vil nok gjerne ”klå” Aalesund litt, sier Odd Arne og Kristoffer nikker.

Gutta møttes hjemme hos Odd Arne i Sylling i går kveld. Med både internasjonal erfaring og uttallige dommeroppdrag bak seg går til oppgaven med glede, men også med litt spenning, slik som toppidrettsfolk.

Og i god tid før kampen kjører Odd Arne fra Sylling til Tranby, Derfra kjører de sammen innover mot Ullevaal.

Sesongen blir lang i år med utvidelsen av serien til 16 lag. – Jeg har 21 datoer på kalenderen. Men blir gjerne flere kamper, på grunn av sykdom og cupkamper, sier Odd Arne.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode