Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8e7094c328528b3ef4061bc5f3a7df50

Våre lokale toppdommere dømte godt

Kristoffer Helgerud, Lier IL ( på bildet th) var hoveddommer, og trysling og syllingbeboer Odd Arne Vangen var assistentdommer, da Stabæk lekte med Hamkam på Nadderud i ettermiddag.

Det sies at merker du ikke noe til dommeren, har han dømt godt. Ingen i TV2-panelet hadde noen anmerkninger på dommerne på Nadderud i kveld, så vidt vi registrerte. Et god tegn for dommertrioen. Helgerud og Hans assistentdommere gjorde nok en god jobb. Stabæks gode spill gjorde vel også jobben lettere for karene fra Lier.  
- Bortsett noen småting med hensyn til fordelsdømming, var det en grei kamp, sa Odd Arne vangen till Liernett etter kampen Bare ett gult kort forteller også sitt
Kristoffer Helgerud har fått flere og flere oppdrag på topplan i de siste årene. Hans siste opptreden var på Åråsen for vel uke siden. Kampen var tøff. Noe omstridt var det nok, da han ga Odds keeper rødt kort i første omgang.
Kristoffer Helgerud dømte for øvrig Liungens kamp mot Klepp for 14 dager
 
Odd Arne Vangen (bildet under) har lang erfaring som dommer på topplan. Han har, som mange vet, vært assistendommer i Tippeligaen i mange år.  I år har han vært i aksjon i 11 av de 13 rundene i vår øverste serie. Vangen har også lang internasjonal erfaring med både landskamper og internasjonale klubbkamper bak seg. I det siste er det blitt både en intertotokamp og en kvalifiseringskamp til Mesterligaen. 
Vangens mest omstridte avgjørelse var da han vinket offside i Starts siste og avgjørende kamp for seriegullet i fjor. Etter kampen viste VG s foto at mye tyder på at Vangen vinket helt korrekt for offside.
- Nå håper vi på å få med oss Lars Rype, sa Vangen. Rype var i Skien som assistentdommer i oppgjøret Odd-Start.
- Da blir det en komplett liertrio. Vnagen røper at det er drøftinger både før kampen og  evalueringer etter kampen i bilen. Også er det en skikkelig gjennomgang av kampen med kampobservatøren i gerderoben etter kampen.   
  
Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode