Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1172ff22f4797cf28023761a06e6655c

Kommende toppdommer?

Fotballdommer Usman Aslam fra Liungen er klar for årets siste store oppgave ---

Tirsdag løper den meget lovende og ambisiøse dommeren ut på Nadderuds kunstgress, like ved hovedbanen der Stabæk feiret så mange triumfer i årets Tippeliga. Årets juniormester Stabæk møter NTG (Norsk Toppidrettsgymnas) som med sitt beste lag i g 19 ble Oslomester.  - NTG  er også et sterkt lag, fordi Oslo-serien regnes som en av de hardeste juniorseriene i Norge, sier Usman i det vi treffer han på vei inn til undervisning utenfor St Halvard Videregående skole for noen dager siden.

Usman får med seg klubbkamerat Arber Zagragja og Rohit Saggy fra Strømsgodset som assistentdommere. - Det er en sterk duo å ha med seg, sier Usman. - Vi har dømt sammen før, og det har gått veldig bra.

3. divisjon neste år

Usman rykker opp en divisjon neste år. I år har den unge lierdommeren dømt 4. disisjon. - Det gikk veldig bra med de 12-13 kampene, så jeg fikk en prøvekamp i høst. Jeg var litt nervøs, da jeg fikk sjansen til å dømme Mjøndalen 2 mot Jevnaker. Men testen var så bra at neste år blir det 3. divisjon på meg, både som hoveddommer og på linja. Etter hvert håper jeg på større oppgaver, både i 2. divisjon og i Adeccoligaen.

Skole og juniorfotball

Usman har halvannet år igjen på allmenfag på St. Hallvard. Dessuten holder han formen ved å spille han juniorfotball for Liers juniorlag som skal forsøke å kvalifisere seg for Interkretsserien neste år. Men det er ingen tvil omat han prioriterer dømminga framover.

Han skryter av to viktige "mentorer". Toppdommer Kristoffer Helgerud fra Lier IL  har vært en meget god rådgiver. Og i Fotballkretsen har Martin Ramsrud fulgt han meget godt opp både via  dømminga i Norway Cup og i serien.

Kanskje får vi en ny dommer fra Lier på elitenivå om noen år ---

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode