Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2aaf95d26119fb4702e2d5ed7af8f83e

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Merete Løvseth, Miriam Mumtaz, Guro Sandnæs og Kristin Jonvik er ønsket av andre klubber. Alle er ønsket av opprykkskandidat Manglerud-Star. I tillegg kan det bli aktuelt for lagkaptein Jonvik og indreløper Guro Sandnæs å spille toppseriefotball for Grand/Bodø, fordi de har fått tilbud det nyopprykkede laget.
I tillegg legger Marita Kristiansen opp. Når man fra før har fått melding om at  Elisabeth Aarøe forlater klubben på grunn av ny jobb på Jessheim, og at det er lenge har vært klart at ingeniørstudent i Trondheim, Åshild Thorrud, vil spille for Toppserielaget Kattem neste år, kan det bli store fornyelsesproblemer. Da kan i verste fall Liungen ha mistet hele sju spillere fra årets stall.

- Jeg venter svar fra "pendlerne" Mumtaz, Løvseth, Sandnæs og Jonvik i løpet av noen dager
, sier trener Roger Johansen til Liernett tirsdag kveld. Det er en kjent sak at "oslogjengen" sliter med reisetid til og fra trening flere dager i uka. Flere av spillerne kunne ha ønsket seg Føyka som treningsbane. - Men der er det sprengt, sier Johansen til Liernett. - Vi har fått treningstid på Konnerud og i Mjøndalshallen. I og med at vi er et buskerudlag synes vi det er best å trene så nær Lier som mulig, sier treneren. Roger Johansen og assistentrener Glenn Kleven jobber nå  med planlegging av  sesongen.

- Vi må styrke laget i alle ledd. Derfor har vi kontakt med minst to spillere med erfaring fra den amerikanske universitetsligaen, og som også spilte i den tidligere proffserien i USA.  I tillegg har vi kontakter både i Skottland og Nigeria med tanke på spillere derfra.
 - Blir ikke dette dyre forsterkninger?
- Nei, det er ikke snakk om proffer dette her, det blir i tilfelle aktuelt bare å hjelpe spillerne med bolig og eventuelt jobber. Lommepenger må de skaffe seg selv i første omgang.
-
Kan ikke dette bli bare kortsiktige løsninger?
- Nei, kandidatene skal prøvespille, og de må være på plass senest 1. februar.
- Du er ikke redd for at de kan forsvinne etter kort tid?
- Nei, det må være snakk om kontrakter på minst et par år.

- Hva med  rekrutteringa?
- Vi vil prøve å få til et samarbeide med Konnerud. Med Konnerud i 2. divisjon og Team  Liungen i  3. divisjon kan vi få et godt spilletilbud for begge kluebbene. Liungen har som mål å være flaggskipet i kvinnefotballen i Buskerud.
- Hvordan skal man ellers styrke rekruttlaget, Team Liungen?
- Brede Nybråten fra Vestfossen er engasjet som ny trener. Han har, blant annet trent Bingens kvinnelag og jobbet i Fotballkretsen.
- Neste år unngår man kanskje at A-laget og rekruttlaget spiller på samme dag?
- Ja det var en tabbe at ingen fra Liungen  var til stede da terminlista for 3. divisjon i 2006 ble satt opp. Neste år vil kampene i 3. divisjon bli spilt på hverdager, altså ingen kollisjon med A-lagets kamper.
-
Hva med samarbeide om rekruttering fra naboklubbene?
-
Vi ønsker ikke å støvsuge de andre klubbene for talenter. Men vi vil åpne for at lovende spillere fra naboklubbene kan hospitere på treningene.


Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode