Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e7ec8cf37735ff8b8f4d1492b2fcdef8

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Kampfakta:

Liungen-Røa 1-4 (1-1 ved pause)

Tilskuere: ca 100 (etter hvert)

Dommer: Vibeke Karlsen, Grei SF 

Liungen: Lill Yvonne Karlsrud - Hanne Teigstad, Monica Løvseth, Åshild Thorrud, Kristin Jonvik - Hege Thon, Silje Evensen, Guro Sandnæs, Lizzy Muzungu - Ingunn Sørum, Charlotte Granlund 

Innbytte: Merete Løvseth 45 min for Silje Evensen, Marit S. Bergan 11 min for Lizzy Likika Muzungu, Ane Jakobsen Bjerke 5 min for Hanne Teigstad.

Røa: Silje Vesterbekkmo, Elisabeth Wahlin, Marit Fiane Christensen, Siri Nordby, Kaia Ruud Solem, Marthe B. Johansen, Karin Bredland, Linda Fostervoll, Siren Heggheim, Christiane Meløy Christensen, Mone Gjesteby

Sjanser:

Liungen: 3

Røa: 8


Scoringer: 1-0 Ingunn Sørum (29 min), 1-1 Siri Nordby (43 min), 1-2 Siri Nordby (63 min), Lina Fostervoll (73 min), 1-4 Christiane Meløy Christensen (81 min)

Kroppspråket fortalte det meste om hjemmelagets spillere, da de forlot banen. Spesielt de eldste hang med hodet. Nok en gang forsvant initiativet i andre omgang. Samtlige av scoringene burde ha vært unngått. Det preget hjemmelaget mer utover omgangen. På slutten av kampen var det bare ett lag på banen. Liungens største sjanse kom, da Ane Bjerke plutselig var alene med keeper. Røakeeperen snappet ballen helt reglementert. Dommeren presterte å gi Liungen straffespark, til de flestes forbauselse. På en svart dag klarte ikke Ingunn Sørum å score på straffa.

Det startet ikke dårlig for kaptein Sørum. Både hun og laget har all ære av den første halvtimen. Manglende presisjon i framspillene til tross, forsvaret spilte mer resolutt enn på lenge. Spesielt Norges U-19 spiller, Jonvik, på venstreback spilte kontant og godt. På en av de få gode kontringene, forserte Ingunn flott på venstresiden i god avstand fra landslagspillerne Christensen og Nordby. I stedet for innlegg, skjøt Ingunn i steget fra skrått hold. Keeper sto på femmeter. Nydelig i motsatt hjørne!

I et lite kvarter var vi svært så optimistiske. Men et frispark fra sidelinja, ble slått hardt inn mot mål. Den smøg seg inn hjørnet.

Utover i andre omgang ”forsvant” Liungens midtbane. Laget ble presset over på defensiven. Framspillene var upresise og tilfeldige. Keepers dårlige dag er vel ikke hele forklaringen på fire baklengs.

-- Vi sliter med å etablere vårt eget spill, sa Hasse Svanberg etter kampen. Den optimistiske assistentreneren ser fortsatt muligheter for at de berger kontrakten. -- Men da må Kattem slå Sandviken på lørdag, understreker han.

Røa var faktisk en av de svakere lagene som har gjestet Liungbanen i år. Det er lett å skjønne at fjorårets mester ikke har vært med i toppen i år.

Liungen har mange unge lovende spillere som kanskje vil ha godt av et år i 1. divisjon, for å utvikle seg og stabilisere seg.  En av dem er Lizzy Muzungu som spilte sin tredje kamp for Liungen i går. Lizzy er teknisk god, men er for ujevn foreløpig,  etter vår mening. Hun har, i midlertid store utviklingsmuligheter i likhet med mange av de andre unge spillerne. Lizzy kan virkelig bli en attraksjon i 1. divisjon (det ser desverre ut til at det blir 1. divisjon neste år, kjære liunger). Lizzy, med røtter i Zambia, spilte på Askers andrelag lag før hun kom til Liungen i høst. Hasse Svanberg røper smilende at det går nok mot fornyet kontrakt for nyervelsen..

 

J-19 landslagets Kristin Jonvik spilte en god kamp i går. Hun er nettopp kommet hjem fra en treningsleir i Estland, der det ble 10-0 over Irland og 1-2 mot Irland. Kristin spiller sin andre sesong for Liungen. Hun er fra Ekeberg i Oslo og har tidligere spilt for KFUM.

Utrolig nok ble dette frispark til Røa. Dommeren var svak i denne kampen, og for å være ærlig ble det ofte blåst i fordel Liungen. Liungen fikk blant annet ei straffe ingen av lagene skjønte noe av.Så nære var Liungen 2-0. Ingunn Sørum runder keeper - Landslagsstopper og fjorårets spiller i toppserien Fiane Kristensen på bærtur.Dette blir det mål av mot Liungen. 1-2

 

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode