Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Spa Bra vant oppskriftsmessig 4-1 (4-0 ved pause) over  Slemmestad 2 på Stoppen gressbane. Laget sikret tabelledelsen i avdeling 1 i 5. divisjon. - Vi er meget  godt fornøyde ned første omgang, sa Martin Wøien Gilhuus til Liernett etter kampen.
Spa/Bras mål ble scoret av Kent Hermansen (2) og Martin Wøien Gilhuus(2)

Se tabell 5. div avd 2

2008%20-%202008&4=290120&5=&6=&7=&8=

Liungen scoret bøttevis av mål, og med 10-2 over Jevn/JIF 3 i bortekampen er det betryggende med tanke på resten av høstsesongen. Det  betyr at Liungen "puster" lederlaget Moingen i nakken. At Modum 2 tapte 1-2 mot Hallingdal kan betyr for øyeblikket at Moingen og Liungen har de største sjansene til opprykk i avdeling 1. Men det er flere viktige og vanskelige kamper igjen --

Se tabell 5. div avd 1
:

Norge&3=2008%20-%202008&4=290119&5=&6=&7=&8=

Liungens sjuerlag vant hele 8-4 (4-2 ved pause) over Putten i tussmørket på Stoppen. Liungen spiller som mange vet i 1. div som Oslo Fotbalkrets arrangerer. Liungen er eneste lag fra Buskerud. - Vi kan derfor ikke bli kretsmestre om vi vi vinner, sa Ingunn Sørum og føyde til at Liungens sjuerlag er i alle fall best i Buskerud -- Den 25/9 spiller laget mot Manglerud/Star i den avgjørende kampen.
Liungen stilte med dette laget: Marianne Holmquist, Marit Johansen, Ellen Sjølie, Vibeke Lundbekk, Siv Finsås, Marita Ruud Gundersen, Inger Knuten, Hilde Staver, Jannike Jord og Ingunn B. Sørum
Målscorere: Sørum 4, Jord 2, Ruud Gundersen 1, Knuten 1

- Neste kamp, mandag 15. sept borte mot Enebakk/Driv som vi gikk på et pinlig hjemmetap mot. - Vi er ute etter revansje, sier Ingunn B. Sørum til Liernett.

Se tabell 1. div sjuer:

Norge&3=2008%20-%202008&4=289846&5=&6=&7=&8=

Og ikke minst vant Liungens meget lovende kvinnelag i 3. divisjon 5-1 over Holeværingen. Liungen spiller avgjørende kamp mot Kongsberg allerede på fredag.

Liungens målscorere Siri Hårklau, Siri Holmstad, Martine Kasta, Maria Toverud og Rikke Flåten

To tidligere lagvenninner møttes til dyst på kunstgressset på Stoppen:  Lene Hovelsrud, Holeværingen (ex Liungen) og Liungens Karoline Loland

Se tabell 3. divisjon kvinner:

Norge&3=2008%20-%202008&4=292470&5=&6=&7=&8=

2 kommentarer

Tirsdag 9. september 2008 16:57: Gunnar
Spa/Bra: fortsatt best i bygda! Make my blue and red dream come true!
Onsdag 10. september 2008 10:43: Arne
Spa/Bra er best i hele verden

Flere saker fra arkivet

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Jubel i Spa/Bra

Mens Sparta/Bragerøen er klar for 4. divisjon etter seier i dag, vant Liungen 2-0 over naboklubben Lier i det som bare ble et prestisjeoppgjør

Slitsom helg

Det sa Ingunn Sørum som sammen med Marianne Holmqist, Vibeke Lundbekk og Marita Ruud Gundersen avsluttet som kretsmestere for sjuerlag et døgn etter åpningskampen for Lier Cats i innebandy

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

Topper tabellen

- Hjemvendte Ingeborg Susanne Abelsen (her som innebandyspiller) scoret to av målene, da Liungens sjuerlag dominerte tirsdagens kamp i Oslo

Gamle "stjerner" glitrer litt

Veteranene med Inger Knuten, Marita Ruud Gundersen og Ingunn Sørum i spissen på Liungens sjuerlag har bevist at de fortsatt har målteft

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Fortsatt ubeseiret

Lier Cats holder fortsatt kontakt med teten i kvinnenes 1. divisjon i innebandy

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Årets første tap

Det glapp for Lier Cats i de to siste periodene i dagens førstedivisjonkamp i innebandy

Spilte på lavgir

Liungens sjuerlag med storscorer Ingunn Sørum i spissen "spaserte" seg til nok en storseier ---

Målkalass på Stoppen

- Mange var gode i dag, sa femmålscorer Ingunn Sørum etter at Liungens sjuerlag vant hele 12-2 over Gruner i kveld.

Vi vinner serien

- Det er målet vårt, sier den tidligere storspilleren Ingunn Sørum (her th sammen med en av sine trenere Lena Tyriberget)

Klar hjemmeseier

Lier Cats ` keeper Siri Anfindsen kan smile etter en god kamp mot gamle lagvenninner

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Gratulerer med KM!

Lier IL s fotballjenter i J 14-klassen har klart det igjen ----

Lier Cats var effektive

- Dette var en meget god start på det nye året, rapporterer Ingunn B. Sørum (på bildet) etter dagens seier.

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

På toppen, tross tap

Spa/Bra annonserte "opprykksfinale" for laget før kampen mot Konnerud i kveld

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

Laget målfest

Innebandyjentene og Ingunn Sørum (bildet) i Lier Cats nedsablet Strømmen på søndag

Nærmer seg eliten ---

- Cats tar juleferie på en tredjeplass på tabell med en meget god målforskjell, skriver Ingunn Sørum på hjemmesida til Liers innebandylag i 1. divisjon.

Lierkattene tapte

Det glapp i tredje periode for Marita Ruud Gundersen (bildet) og Liers innebandyjenter på søndag

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Overbevisende innebandyseier

- I denne kampen er jeg veldig stolt av alle, skriver Ingunn B Sørum på hjemmesida til Lier Cats etter at laget hadde slått Gjøvik hele 7-3 på lørdag

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Skandaløst av kretsen

- Åssiden burde ikke ha spilt i kretsens øverste divisjon, sier Liungens trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinnelag hadde gjort målkalas mot urutinerte Åssiden

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

Valset rundt med hallingene

Rikke Flaaten og Kristine Rasmussen feirer her en de seks scoringene mot Hallingdal FK som ble statister i andre omgang ---

Revansjerte seg

Rikke Flåten storspilte som midtstopper, da Liungen vant igjen etter to strake tap

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

God juleinnspurt

Med hele sju scoringer på de to siste kampene har Vibeke Lundbekk (på bildet) bidratt til at Lier Cats har vunnet sine to siste kamper i 1. divisjon.

Norge vant med Liungenspiller på laget

Liungens venstreback, Kristin Jonvik, bidro til at Norge slo Polen 4-2 i dag.

Bra sesongåpning

Lier Cats og Marianne Holmquist (bildet) startet innebandysesongen med seier

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Oppladning til prestisjeoppgjøret

Etter en komfortabel seier på mandag, da Ketil Ustad (th på bildet) scoret to mål, ser Lier fram mot å møte Liungen i årets andre lokaloppgjør på lørdag på Liungbanen

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Lier Cats med målfest

Liers innebandylag, her representert med Ingunn Sørum, jublet over en ny utklassingseier i helga

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

"Bare" 4. plass for Lier Cats

Her fyker ballen forbi keeper Siri Anfindsen, og dermed utligning til 7-7 i den avgjørende i kampen ---

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Spiller om semifinale

Kan Siri Hårklev (bildet) bidra med flere scoringer slik at Liungens kvinnelag vinner morgendagens avgjørende kamp mot tjekkiske Holesev i Soccer Festival i København?

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Flott laginnsats

Vi er godt fornøyde med første omgang, sa trener Lena Tryberget til Lier-Nett like etter kampslutt. -- Det var flyt over spillet, god bevegelighet foran ballfører og stort trykk. Det skapte mange sjanser.

Tapte ett poeng

Smilet kom først da mascotten dukket opp --

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Vanskelig kamp

- Tre gode enkeltprestasjoner gjorde at vi lå under 0-3 etter 1. periode, forteller Ingunn Sørum som ikke hadde så mye å juble for etter søndagens innebandykamp mot Akerselva

Fortsatt på topp i 5. divisjon

Liungen tok med seg en forventet 4-1 seier hjem fra Numedal mot Uvdal ROV i herrenes 5. divisjon lørdag

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Til Gothia cup i Gøteborg

Liungen, her representert med Maria Ruud og Maria Toverud, skal spille i verdens største ungdomsturnering i fotball

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

En ny Ingunn Sørum?

- Det er bra at de begynner tidlig, sa den tidligere storscoreren som var på Liungen Cup sammen med familien for å se på niesen og andre små fotballrekrutter --

Ny brakseier for 7er-laget

Liungens damelag i sjuerfotball er ustoppelige.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Samarbeidet i gang

Tidligere liungenspiller Martin Lyhus Gundersen, som sist har spilt for Strømsgodset junior toppfotball, er en av flere forsterkninger på Spa/Bras juniorlag. Mandag ble samarbeidslaget til Spa/Bra og Liungen testet -

Storseier til Liungens kvinnelag

- Vi kunne lett ha vunnet tosifret, sa trener Micke Andersson etter 6-1 mot Vikersund i dag

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Noe å tenke på

Kan trener Aage Golmen og Ronny Deila finne fram seiersresepten før neste kamp?

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Stor optimisme i Liungen

Det har vært sinnsykt bra på treningene denne uka, sier en alltid optimistisk Jan Ausland i Liungen. -- Sjansene er 70/30 for at vi klarer dette. Dersom både Liungen og Klepp vinner sine kamper, må Liungens seier være på to mål mer enn Klepps eventuelle seier i sin bortekamp mot Arna/Bjørnar. Jan Ausland håper at så mange som mulig følger laget med ledere i oppsatt buss som går klokka 10.00 fra klubbhuset på Liungenbanen.

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Liungen vant mot Bingen

Damene slår tilbake.

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.