Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 727b8b94505f1588a9c5712b4d769431

Norge vant med Liungenspiller på laget

Liungens venstreback, Kristin Jonvik, bidro til at Norge slo Polen 4-2 i dag.

Det ble altså seier for Norge i lagets andre kamp i kvalifiseringen til EM-sluttspillet for J-19 lag.

Norge ledet 3-2 ved pause. I 2. omgang var det enveiskjøring mot den polske keeperen. Trener og tidligere verdensmester Hege Riise var sånn passe fornøyd med kampen.

Tirsdag ble det dessverre tap 1-3 mot Frankrike. Da satt Liungens talentfulle back på benken. I kveld ble hun byttet ut etter 68 minutter. Lørdag spiller Norge sin siste kamp mot Serbia/Montenegro.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper