Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bb910c7ff02bac00b3d8c1cd8b945b9d

Tæl og humør

- Jeg har vært på to treninger og får spille, sa den kvikke fotballjenta Tine Eide etter at Liungens J-17 laget vant 4-1 over Glassverket

Liungen - Glassverket 4-1 (3-1 ved pause)

Liungens lag:
Marie Eap, Karoline Loland, Lene Karlsen, Randine Eriksrud, Heidi Wamstad, Stine Kasta, Silje Stenbro, Tine Eide, Kristine Sagvik, Eline Grue, Mariell Hansen, Thea Franzen, Vilde Hagelund, Tone Strøm, Camilla Berland, Lovise Nord.

Liungens scoringer: Karoline Loland (2), Camilla Bergland  og Tone Strøm.

Det er tydelig at trenerne for Liungens kvinnelag er i ferd med å skape et flott miljø. Og årets første seier gir glede. - Vi trener tre ganger uka, sa Silje Stenbro til Liernett. Tine Eide gir Silje Stenbro et kyss på kinnet som takk for kampen, mens Vilde Hagelund smiler til fotografen. - Men jeg har spilt håndball i flere år, sier Tine Eide,
nærmest for å understreke at ballspill, det har hun erfaring fra.  Silje Stenbro har spilt aktivt fotball i tre år, mens Vilde Hagelund har halvannet års fotballerfaring bak seg.

- Vi byttet inn seks spillere , sa Micke Andersson. - De som ikke jobba godt nok,  ble byttet ut, sa en bestemt Andersson. Han var for øvrig "stand in" for J-17-lagets trener Sven-Erik Johansen  i kveld.

De som var med i A-lagstroppen sist,  fikk ikke starte kveldens kamp. - Det skaper større bredde i troppen, sa Andersson.
Vi merket oss spesielt Tone Strøm og hennes pasninger. Fortsetter hun utviklingen kan det bety mer spilletid på A-laget.