Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Tæl og humør

- Jeg har vært på to treninger og får spille, sa den kvikke fotballjenta Tine Eide etter at Liungens J-17 laget vant 4-1 over Glassverket

Liungen - Glassverket 4-1 (3-1 ved pause)

Liungens lag:
Marie Eap, Karoline Loland, Lene Karlsen, Randine Eriksrud, Heidi Wamstad, Stine Kasta, Silje Stenbro, Tine Eide, Kristine Sagvik, Eline Grue, Mariell Hansen, Thea Franzen, Vilde Hagelund, Tone Strøm, Camilla Berland, Lovise Nord.

Liungens scoringer: Karoline Loland (2), Camilla Bergland  og Tone Strøm.

Det er tydelig at trenerne for Liungens kvinnelag er i ferd med å skape et flott miljø. Og årets første seier gir glede. - Vi trener tre ganger uka, sa Silje Stenbro til Liernett. Tine Eide gir Silje Stenbro et kyss på kinnet som takk for kampen, mens Vilde Hagelund smiler til fotografen. - Men jeg har spilt håndball i flere år, sier Tine Eide,
nærmest for å understreke at ballspill, det har hun erfaring fra.  Silje Stenbro har spilt aktivt fotball i tre år, mens Vilde Hagelund har halvannet års fotballerfaring bak seg.

- Vi byttet inn seks spillere , sa Micke Andersson. - De som ikke jobba godt nok,  ble byttet ut, sa en bestemt Andersson. Han var for øvrig "stand in" for J-17-lagets trener Sven-Erik Johansen  i kveld.

De som var med i A-lagstroppen sist,  fikk ikke starte kveldens kamp. - Det skaper større bredde i troppen, sa Andersson.
Vi merket oss spesielt Tone Strøm og hennes pasninger. Fortsetter hun utviklingen kan det bety mer spilletid på A-laget.
  • resized_liungen 17 hagelund stenbro eide a.jpg
  • resized_liungen 17 hagelund stenbro eide.jpg
  • resized_liungen 17 paa benken.jpg
  • resized_liungen 17 skudd paa maal.jpg
  • resized_liungen 17 tone strom scorer.jpg
  • resized_liungen tone strom har scoret.jpg
Forrige artikkel:Godt dømtNeste artikkel:Ikke så forskjellig fra oss

Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 11. mai 2007 22:55: knoll
Gratulerer med seieren det var sterkt gjort,veldig synd for meg at jeg ikke hadde mulighet å se dere spille,men jeg skal komme sterkere tilbake neste kamp.Vi ses på trening søndag..Knoll..
Flere artikler

© 2020 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki