Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2f7cc91541e66c43977297de374cd169

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

Lene, med røtter på Vestsida i Lier, er foreløpig eneste spiller ved siden av 2. keepereren  fra i fjor, Helene Hornstuen Mathiesen, fra fjorårets bestelag som vil være med videre for å spille i 3. divisjon. -  De andre får bare gå, sier Nybråtan i dag til Liernett.

Lene Ask Johannesen uttaler at hun aldri har hatt noen planer om å forlate klubben, selv om det ble 3. divisjon. Hun begynte på Sykepleiershøgskolen i høst. - Det er lettere å kombinere utdanning med kort reisevei til trening og hjemmekamper, sier hun.
Hun innrømmer at hun gjerne tar kapteinrollen. Dette er kanskje også naturlig for den energiske midtbanespilleren med lang erfaring i  klubben. Hun har spilt i Liungen siden hun var 13-14 år gammel. Lene tar gjerne oppgaven med å veilede de unge spillerne.

Laget vil trene 2-3 dager uka, inklusiv en treningskamp. Det er lagt opp til egentrening en gang i uka i tillegg. Søndag 11. mars skal de unge jentene virkelig få prøve seg. 2. divisjonslaget Skeid er motstander på Føyka i Asker. - De kan like godt få prøve seg skikkelig med en gang, sier den nye treneren.

Nybråten har vært trener for både Bingen, da de var i 1. divisjon og for Vestfossen. Det var meningen at han skulle trene Team-Liungen for kommende sesong. Men da trenerparet Svendsen/Kleven trakk seg på grunn av de endrete sportslige vilkår , måtte han ta over 1. laget, sammen med Michael Andersson. - Jeg ser fram til et godt samarbeid med "Micke", sier Nybråten. - Micke er en mann med godt humør, som må til for å skape et godt sosialt miljø.

Nybråten anser Konnerud og Mjøndalen for å bli de hardeste konkurrentene i den rene Buskerudavdelinga. - Målet vårt er å vinne  avdelingen. Da kan vi kanskje trekke til oss flere gode spillere.
Forrige artikkel:Sprint i toppklasseNeste artikkel:Ingen topplasseringer i fristil
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lrdag 10. mars 2007 21:43: knut Eriksen
Lykke til Liungen. Et skikkelig jobb må gjøres. Hardt arbeid vil føre dere tilbake til toppserien. Søk samarbeidsklubber og krev hardt arbeid fra Buskerud Fotballkrets. Buskerud kan ikke være bekjent av å ikke ha lag i 1. divisjon eller toppserien. Alle gode fotballspillere på jentsida må ha et mål. Det må være toppserien.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode